To je to što me zanima!

Našla iglu u ustima bebe, kad su stigli nalazi svi se šokirali

Tadžikistan: Zadnje dvije koje smo izvadili su bile obične šivaće igle. U tijelu dječaka su bile neko vrijeme. Nismo još dirali one u lubanji i trbuhu jer bi operacija trajala predugo, kažu liječnici
Vidi originalni članak

Mudassir Karimov, star devet mjeseci se bori za život u bolnici u Tadžikistanu. Liječnici su u njegovom tijelu pronašli deset igala. Dječakova je majka otkrila iglu u desnima svojeg sina te je odmah dijete odvela u bolnicu.

Liječnici su pronašli još ukupno deset igala u dječakovoj lubanji, u njegovom nosu, nogama, vratu i grudima. Liječnici su zaključili da to nije slučajno pa se obitelj boji da je to napravila dadilja ili netko od rođaka s namjerom da otjera zle duhove, piše Daily Mail.

Liječnici su uspjeli ukloniti šest igala. 

- Zadnje dvije koje smo izvadili su bile obične šivaće igle. U tijelu dječaka su bile neko vrijeme. Nismo još dirali one u lubanji i trbuhu jer bi operacija trajala predugo - kažu liječnici.

Dodaju da je njihov zadatak da uklone igle, a policija će odlučiti što će se dalje događati. Kažu da oni dosad nisu imali takav slučaj, ali da je prošle godine umro dječak u Uzbekistanu i da su u njegovom tijelu liječnici našli 16 igala. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dalibor0704 11.07.2018.

    Zabiti po 200 igala u one koji su to napravili bebama, snimiti njihovu reakciju, pa poslati publici širom svijeta.

  • škver 09.07.2018.

    Primitivizam je najgore Zlo.

  • exer555 08.07.2018.

    U današnje vrijeme što bolesniji rituali i običaji, to je modernije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare