To je to što me zanima!

Našla novac kod bankomata na Jarunu: Neka mi se vlasnik javi, on će točno znati koji je iznos'

Prolaznica je sinoć na Jarunu pronašla novac kraj bankomata u Ulici Hrgovići, kod trgovine Konzum. Navodi da će vlasnik znati o kojem se iznosu radi kako bi mu vratili novac
Vidi originalni članak

Nepoznati čovjek kod bankomata na zagrebačkom Jarunu sinoć je zaboravio novac, napisala je članica Facebook grupe Jarun moj kvart koja je objavila post kako bi vlasniku vratili pronađeni novac.

Nije napisala o kojem se iznosu radi, navodeći da će vlasnik znati, ali je istaknula kako su novac pronašli kraj bankomata koji se nalaze uz Konzum u Ulici Hrgovići.

Dodaje i da se tamo nalaze dva bankomata pa nije znala s kojeg je novac podignut kako bi ga eventualno odnijela u banku.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 24.04.2021.

    Pa, da mi se dogodi da nađem, vratila bih ali samo zato što većina bankomata ima kameru. Ne vrijedi riskirati bruku. A ovako na ulici da nađem, pa čist ne vjerujem da bih vratila i tražila ko je izgubio. A opet zavisi jer i tu su kamere na svakom koraku.

  • šećerslatko 23.04.2021.

    Gospođo ja sam izgubio ali pošto ste poštena nalaznica častim vas sa kompletnom cifrom uzmite svih 10000 kn

  • 23.04.2021.

    svaka čast, bolje bi bilo da je odmah javila banci da provjere ali ne bi puno ljudi pokušalo nešto drugo osim trpanja novca u vlastiti novčanik

Komentiraj...
Vidi sve komentare