To je to što me zanima!

Našli drskog lopova u Osijeku: Dječak ženama otimao torbice

Mladog lopova (14) sumnjiči se i za dva razbojništva, jer je dvjema ženama i prijetio. Osumnjičen je i za krađu mobitela. Otkrili su ga nakon što je provalio u kafić
Vidi originalni članak

Lopov koji je u osječkom Bosutskom naselju napadao starije žene i otimao im je torbice je 14-godišnji dječak, piše Večernji list. On je tijekom ožujka i travnja okrao čak osam žena. Prilazio im je s leđa, otimao torbice i bježao. Pritom je jedna 75-godišnjakinja pala i slomila rameni zglob. Najstarija žrtva ima 87 godina, a najmlađa žrtva 51 godinu. Dječak im je ukupno ukrao nekoliko tisuća kuna, izvijestila je policija.

Mladog lopova sumnjiči se i za dva razbojništva, jer je dvjema ženama i prijetio. Također, osumnjičen je i za krađu mobitela u veljači. Policija ga je otkrila nakon što je nedavno provalio u kafić. Protiv maloljetnika slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • mixer 22.04.2012.

    Stara Yugovino đesi ???. Kad te onda dobila tadašnja Milicija, drugi puta si dobro razmislio dali češ se upuštati u bilo kakve krađe...

  • Capafiori 22.04.2012.

    Školuje se "dijete" i njeguje obiteljsku tradiciju.

  • vilim 22.04.2012.

    Sada bi valjalo organizirati sastanak svih čimbenika u procesu edukacije mladih, a koji su očito zakazali u prevenciji itd. itd..... Maloga na dobru ručnu obradu nakon koje neće moći stati na noge, pa ako treba tako nekoliko puta dok ne izbaci svo to zlo koje se nalazi u njemu !!!! Nakon toga biti će "ko mala beba"!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare