To je to što me zanima!

Našli ga mrtvog: Tragičan kraj potrage za muškarcem (80)

Za nestalim muškarcem tragali su spasioci i timovi HGSS stanice Karlovac, te pripadnici stanica Čakovac i Ogulin. U večernjim satima u potragu su uključeni i bespilotni sustavi s termovizijskim snimanjem
Vidi originalni članak

Potraga za nestalim 80-godišnjakom s područja Krnjaka kod Karlovca rezultirala je tragičnim ishodom. Njegovo mrtvo tijelo pronašli su u srijedu u okolici sela Velemerić. Akcija traganja i spašavanja za nestalim muškarcem s područja Krnjaka pokrenuta je u utorak poslijepodne nakon dojave da je nestali muškarac posljednji puta viđen večer prije.

Za nestalim muškarcem tragali su spasioci i timovi HGSS stanice Karlovac, te pripadnici stanica Čakovac i Ogulin do kasnih večernjih sati. U večernjim satima u potragu su uključeni i bespilotni sustavi s termovizijskim snimanjem Komisije za potrage i lavine iz Odjela bespilotnih sustava HGSS-a s voditeljima iz stanica Split, Orahovica i Požega.

- Tijelo nestalog pronađeno je danas u okolici sela Velemerići. Ovim putem izražavamo iskrenu sućut obitelji i prijateljima preminule osobe. U potrazi su uz HGSS sudjelovali mještani, DVD “Debela Kosa” Krnjak, te djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova kojima se ovim putem zahvaljujemo na angažmanu - objavili su.   

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Papatest 29.05.2019.

    Tamo Srbi žive,nema li taj čovjek ime ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare