To je to što me zanima!

Našli ga u zadnji čas: Pokušao je silovati pacijenticu u bolnici

Medicinska sestra je primijetila da muškarac nije u svojoj sobi u rimskoj bolnici San Camillo. Odmah je obavijestila ostale sestre, dežurnog liječnika, ali je alarmirala i policiju
Vidi originalni članak

Marokanac (44), liječeni narkoman koji je već osuđivan zbog seksualnog nasilja i nanošenja ozljeda, pokušao je u subotu silovati ženu (38) iz Srbije na neurokirurškom odjelu rimske bolnice San Camillo. Oboje su inače pacijenti bolnice. Žena ima problema s vidom i navodno je bila pod sedativima jer je bila operirana, dok je Marokanac bio u bolnici zbog problema s kralježnicom.

Medicinska sestra je u ranim jutarnjim satima primijetila da muškarac nije bio u svojoj sobi. Odmah je obavijestila ostale sestre, dežurnog liječnika, ali je alarmirala i policiju. Pronašli su ga u sobi pacijentice, bio je naslonjen na njezin krevet, te su ga navodno spriječili u naumu da je siluje, piše Il Messagero.

Policija je uhitila Marokanca. Uzeli su njegovu odjeću, ali i od žene, te će se utvrditi ima li tragova seksualnog odnosa.

Istraga je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Ludjak1981 15.05.2016.

    Dosao radi problema s kraljeznicom? Polomio bi ja njemu tu kraljeznicu tako da bi do kraja zivota sisao halal na slamku.

  • fiore 11.05.2016.

    u slobodnoj dalmaciji jutros piše da je pacijentica silovana?e sad?

  • georgia 11.05.2016.

    i zašto ga sad po kratkom postupku ne vrate odakle je i došao?

Komentiraj...
Vidi sve komentare