To je to što me zanima!

Našli je u parku: Sirijac je ubio djevojku (16) jer ga je ostavila

Austrija: Tijelo mrtve Manuele K. pronašla je njezina majka. Navodno je ubijena Manuela ranije protiv Yazana A. navodno podigla prijavu zbog seksualnih napada
Vidi originalni članak

Manuela K. (16) je pronađena mrtva u nedjelju u parku na rubu Bečkog Novog Mjesta. Njezino mrtvo tijelo ležalo je ispod hrpe lišća i granja. Policija je odmah krenula u potragu za njezinom bivšim dečkom Sirijcem Yazanom A. Uhvatili su ga u noći na ponedjeljak. Yazan A. je u Austriju došao 2014. godine. Bio je uredno prijavljen u Beču i vlasti su znale za njega. Manuela K. je s prijateljem navečer izašla i bili su u nekoliko lokala.

Kada sljedeće jutro nije došla kući, majka ju je otišla tražiti. Park se nalazi u blizini njihove obiteljske kuće te je upravo majka pronašla mrtvu kćer. Policija je malo dalje našla tragove borbe. Jedna je svjedokinja Yazan A. vidjela u parku.

Manuela je nedavno prekinula sa Sirijcem, a navodno je i podigla prijavu protiv njega zbog seksualnih napada, piše OE24. 

Idi na 24sata

Komentari 159

  • EmilCandor 22.01.2019.

    Santiagero - znaš li koliko je Talijana ubilo svoje žene i djevojke, posljednjih godinu dana. U Hrvatskoj, a slično je u BiH, prosjek je više od 1 mjesečno. Dvocifren je broj godišnje ubijenih žena u Hrvatskoj. Nijedan od tih zločina nisu počinili Sirijci!

  • Robert Dani 16.01.2019.

    Pametni se uče na tuđim greškama, a budale na svojim! Pogledajmo Finska iskustva sa migrantima: New cases of child rape revealed in Finland – President says asylum seekers brought evil with them

  • skipi 14.01.2019.

    Primajte migrante....gdje su cure koje podržavaju ulazak migranata

Komentiraj...
Vidi sve komentare