To je to što me zanima!

Našli mrtvog muškarca kod Sarajeva, umro je od vrućine?

Portal "Dnevnog avaza" navodi kako postoje indicije da je muškarac žrtva velikih vrućina odnosno da je smrt nastupila uslijed dehidratacije organizma
Vidi originalni članak

Muškarac je pronađen u ponedjeljak mrtav u okolici Sarajeva a sumnja se kako je riječ o prvoj žrtvi toplinskog vala koji je pogodio i Bosnu i Hercegovinu, prenijeli su lokalni mediji.

TOPLINSKI VAL Zbog vrućina danas bi mogla biti rekordna potrošnja struje

Pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) nakon potrage koja je trajala nepuna 24 sata na uzvisini Borije kod Sarajeva pronašli su mrtvo tijelo  muškarca, a obitelj je potvrdila kako je riječ o S.L. (35) čiji je nestanak prijavljen u nedjelju.

Portal "Dnevnog avaza" navodi kako postoje indicije da je on žrtva velikih vrućina odnosno da je smrt nastupila uslijed dehidratacije organizma.

Preminuli je bio pastir i na brdima oko Sarajeva čuvao je ovce.

KLONITE SE JAKOG SUNCA Pijte tekućinu! Mokri ručnik i mlaki tuš spašavaju od vrućina

Meteorološke službe u BiH izvijestile su kako je su u protekla dva dana i u toj zemlji temperature dosegnule ekstremne vrijednosti te su opasne po zdravlje ljudi.

U Sarajevu je temperatura bila iznad 36 Celzijevih stupnjeva a rekordi su zabilježeni u Hercegovini s temperaturama zraka iznad 40 stupnjeva.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • krao_sam_1 12.08.2019.

    Od gladi prije nego od vrućine

  • GIRIGARI 12.08.2019.

    Ma ja, nije to od vrućine već od lošeg zdravlja.

  • 12.08.2019.

    Znam mnogo ljudi koji nikad ne piju vodu i imaju neku cudnu averziju prema njoj.Ne vole je uopce.Ne znam je li to zbog rafiniranja sa pipe ili opcenito.Ja sam pio vodu sa potoka i nema nista bolje od toga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare