To je to što me zanima!

Našli mrtvu Hrvaticu u stanu, osumnjičen partner: 'Planirala se preseliti iz Kölna u Zagreb...'

Osumnjičeni 60-godišnji partner je uhićen, a njegovo detaljno ispitivanje još se očekuje, izvijestio je glasnogovornik policije...
Vidi originalni članak

U Ehrenfeldgürtelu u Kölnu ubijena je prošlog tjedna 71-godišnja Hrvatica Lj.K., a policijski odjel za ubojstva istražuje njezinog 60-godišnjeg partnera, doznaje Fenix-magazin.de.

 

On se u petak oko osam sati pojavio u policijskoj postaji u ulici Venloer Strasse i rekao da je došlo do svađe između njega i žrtve u stanu.

Spasioci i liječnik hitne pomoći pokušali su reanimirati 71-godišnjakinju, ali nisu uspjeli. Žena je već bila mrtva, a tijelo je u podne dovezeno u Zavod za sudsku medicinu na obdukciju.

Tamo bi liječnici trebali otkriti točan uzrok smrti. Policija i državno odvjetništvo još nisu objavili kako je 71-godišnjakinja ubijena.

Osumnjičeni 60-godišnji partner je uhićen, a njegovo detaljno ispitivanje još se čekalo u petak poslijepodne, izvijestio je glasnogovornik policije. 

– Šokirana sam i tužna, bila mi je prijateljica. Danas ( četvrtak) sam od njezine rođakinje iz Zagreba doznala kako ju je zadavio bivši partner. Ona nije već dugo s njim u vezi ali izgleda da ju nije ostavljao u miru. U sjećanju mi je kako mi je rekla da joj je prijetio da će ubiti i sebe i nju. Nisam to ozbiljno shvatila. Moja se prijateljica sprema preseliti iz Kölna za Zagreb. Nažalost nije uspjela – rekla je prijateljica ubijene 71-godišnjakinje za Fenix.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • little John 30.10.2021.

    Partner je široki pojam, a nigdje ne piše je li to poslovni partner, bračni, ili koji drugi.

  • ajetodoo 29.10.2021.

    Znači, neće se preseliti u Zagreb. Šteeta, a baš je bila dobra cura..

  • ante-portas 29.10.2021.

    Baba je htjela mladjeg decka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare