To je to što me zanima!

Našli šator ubojice, nude 87.000 kn za informacije

Velika Britanija: Policija vjeruje kako se Moat još uvijek skriva u okolici Northumberlanda, gdje je u subotu ranio bivšu djevojku i ubio njenog dečka
Vidi originalni članak

Britanska policija je izvijestila u srijedu kako su pronašli šator u kojem je živio bjegunac Raoul Moat (37). Ponudili su i nagradu od 87.000 kuna za bilo kakve informacije vezane za ubojicu te da su pronašli još jedno Moatovo pismo. Policija vjeruje kako se Moat još uvijek skriva u okolici Northumberlanda u Velikoj Britaniji, gdje je u subotu ranio svoju bivšu djevojku i ubio njenog dečka te ranio policajca. Načelnica lokalne policije, Sue Sim, istaknula je kako je Moat izrazito opasan čovjek, prenosi Reuters. Policija ubojicu traži još od pucnjave u subotu.
Moat je dva mjeseca bio u zatvoru kod Newscastlea jer je istukao dijete. Izašao je u četvrtak, bivša djevojka Samantha Stobbart (22) mu je rekla još dok je u zatvoru bio da ima dečka koji je policajac. nadala se da će je ostaviti na miru. Jednim metkom je ubio njenog dečka Chrisa browna (29), a nju je teško ozlijedio. Na Facebooku je navodno ostavio popis ljudi koje namjerava ubiti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare