To je to što me zanima!

Našli su ga u stanu u Zagrebu: Tko je usmrtio umirovljenika?

Susjedi kažu da je I. B. živio u podrumskom stanu s kćeri, zetom i unukom koji su se kod njega nedavno doselili. Ranije se rastao od supruge koja ga je ubola nožem
Vidi originalni članak

I. B. pronađen je mrtav u stanu od četrdesetak kvadrata u podrumu zgrade u Prilazu Gjure Deželića u Zagrebu. Policija sumnja da je muškarac ubijen i to najvjerojatnije u ponedjeljak popodne nedugo nakon što su pronašli njegovo mrtvo tijelo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susjedi kažu da je I. B. bio skroman, ali vedar umirovljenik koji se ranije rastao od svoje supruge nakon što ga je ubola nožem. Susjedi kažu da su se kod I. B. nedavno doselili njegova kći sa suprugom i djetetom starim oko pet godina.

U CENTRU ZAGREBA Mrtvog muškarca su pronašli u stanu, sumnjaju na ubojstvo

Kažu da su kći i zet s djetetom živjeli u malenoj kućici u kojoj nisu imali uvjete za život pa su se dok malo ne zatopli preselili kod umirovljenika. 

- Ubrzo su krenule trzavice među njima jer oni nisu ništa htjeli raditi pa im je susjed I. B. iako je šepao, nosio hranu iz pučke kuhinje - kaže susjeda za Večernji list. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • SAIBABA 20.03.2018.

    Republika hrvatska i kriminalci koji su sve opljackali

  • kllea 20.03.2018.

    Tko je pronašao tijelo? Di su bile ove lenguze? Ne znam tko bi imao motiva ubiti starca koji je i sam očito živio vrlo skromno!?

  • plavizg 20.03.2018.

    "Policija sumnja da je muškarac ubijen i to najvjerojatnije u ponedjeljak popodne nedugo nakon što su pronašli njegovo mrtvo tijelo." Znači, policija ga je pronašla mrtvog, pa je onda ubijen?

Komentiraj...
Vidi sve komentare