To je to što me zanima!

Našli tijelo: Obdukcija otkrila uzrok smrti Konstantina (10)

BiH: Obdukcija je otkrila uzrok smrti autističnog dječaka Konstantina Stijepića, čije je tijelo pronađeno u nedjelju dva kilometra od obiteljske kuće u selu Labucka, na području općine Lopare
Vidi originalni članak

Nakon šestodnevne potrage, jedne od najvećih u povijesti Bosne i Hercegovine, desetogodišnji Konstantin Stijepić pronađen je mrtav, a tijelo je pronađeno u nedjelju na lokalitetu Vis, oko dva kilometra od obiteljske kuće u Lipovicama. Tijelo je bilo na nepristupačnom terenu i uvelike je otežalo potragu u kojoj je sudjelovalo nekoliko tisuća ljudi, od policajca, pripadnika civilnih zaštita, oružanih snaga, do lovaca i mještana. Uzrok smrti je pothlađivanje, potvrđeno je iz Okružnog tužilaštva u Bijeljini, a prenosi Dnevni avaz.

- Prema naredbi tužitelja Okružnog suda Bijeljina jučer je izvršena obdukcija tijela desetogodišnjeg dječaka Konstantina Stijepića iz sela Labucka, koje je pronađeno 12. ožujka na lokalitetu Potok. Obdukcijom je utvrđeno da je smrt dječaka nastupila prije tri-četiri dana uslijed pothlađivanja, stoji u očitovanju.

Tijelo nesretnog dječaka pronašli su lovci Lovačkog društva „Bišina“ iz Šehovića, a dječaka su identificirali roditelji. Prema nekim pretpostavkama, autistični dječak mogao je nastradati dan nakon udaljavanja od kuće, jer je u noći između utorka i srijede padala kiša i na planini je bilo izuzetno hladno.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • xsanadoo 21.03.2017.

    Jadni ljudi, nema nista gore od toga! Spavaj mirno mali anđele...

  • RuzicaBjelobradic 18.03.2017.

    Dr RUDONJA JA SAM MAJKA DJETA SA AUTIZMOM i mogu reci da je to borba ,nemate udeju sto prolazimo iz sekunde u sekundu moje oci su uprte u sina 24/7 vec tri godine voli nestati tj odlutati najgore je sto je stariji to je fizicki spretniji.Volila bih da ljudi koji ne znaju ,ne zakljucuju unaprijed svasta .Posvetite svoje vrijeme osobi s autizmom i njihovim najblizima probajteim pricuvat djete pola sata dok su oni npr u drugoj prostoriji vjerujte zahvaljivat cete Bogu na svemu sto imate ,a i nemate.Iako moj petar je stvarno stjena a moj dan je uz njega pun smjeha naucila sam od trogodisnjaka ono sto nisam od tridesetogodisnjaka.p.s googl nije samo za sport i novine:)

  • dapade 14.03.2017.

    kao roditelj djecaka autiste izrazito sam ljut na naslov jer autizam nije bolest.Novinari dragi lupate stvarno gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare