To je to što me zanima!

Nasljednik? Lukašenko u UN doveo 11-godišnjeg sina Kolju

Dječak je bio službeni član delegacije Bjelorusije, što je mnoge šokiralo te su zaključili kako predsjednik Lukašenko sina priprema da ga jednog dana naslijedi
Vidi originalni članak

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko u ponedjeljak je govorio na sjednici Glavne skupštine Ujedinjenih naroda, a u galeriji ga je pozorno slušao njegov 11-godišnji sin Kolja. 

Dječak je bio službeni član delegacije, što je mnoge šokiralo te su zaključili kako Lukašenko sina priprema da ga jednog dana naslijedi. 

REUTERS

Većina zapadnih zemalja Lukašenka smatra diktatorom, a dok se obraćao u UN-u govorio je uglavnom o svojem prijatelju, sirijskom predsjedniku Bašaru Al-Asadu. U govoru je Zapad pitao zbog čega želi zbaciti Asada s vlasti i što se Zapada uopće njegova vlast tiče. Istaknuo je da je po pitanju Sirije čvrsto uz Rusiju. 

Aleksandar Lukašenko predsjednik je Bjelorusije od 1994. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Konj S Hvataljkama 30.09.2015.

    vec je bolji i od Zoke i od Karamraka :=O

  • arwin 30.09.2015.

    UN je postao organizacja utjecajna i korisna otprilike kao i nesvrstani prije raspada. Lukašenko poveo malog na izlet jer mu zbog beskorisnosti institucije suradnici niti ne trebaju. Što bi to oni u UN-u, koji ignoriraju svi važni igrači u svijetu, mogli korisno napraviti osim zaraditi koju dnevnicu. Ovako će barem mali vidjeti New York.

  • tumplek 30.09.2015.

    Tako je i Manolić doveo malog Kolju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare