To je to što me zanima!

Nasmijana Kosor šetala sa sinom po centru Bruxellesa

Nakon potpisivanja Pristupnog ugovora i emotivnog govora predsjednica tehničke Vlade obišla je Bruxelles. S njom su bili i Popijač, Božinović i Jandroković
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 80

  • mirjana2902 13.12.2011.

    šta je on imao tamo raditi i tko mu je put platio, kad je to posao državnih službenika, pa čak ni ona nije trebala ići osim ministara vanjskih poslova i njihovih izaslanika, jadno i bijedno od nje, opet na trošak poreznih obveznika!!!!!!!!!!!!!!

  • Renaldo 12.12.2011.

    Neki su zaboravili da nas je ta ista Europa ostavila 5 godina na cjedilu dok su nas "brača srbi" rasturali. Nisu nam htjeli pomoći već su nam uveli embargo na uvoz oružja kako bi povampireni četnici što žešće rokali po Vukovaru, Dubrovniku, Pakracu... Htjeli smo imati Samostalnu državu i zbog toga su tisuće branitelja izgubili živote i na tisuće ih je ostalo invalidi jer nisu željeli da im netko upravlja sudbinom. Htjeli su biti svoj na svome. Danas im se političari uvlače u pakšu, zašto, ja to ne mogu razumjeti. To rade samo nesposobni i lijeni političari koji misle kako će im u EU teći med i mlijeko kako će neki tamo rješavati sve naše probleme a mi ćemo sjediti skrštenih ruku. Naša je država prebogata svime i svačime samo to treba pametno iskoristiti, upotrijebiti. Bogati smo u poljoprivredi, šumama, stočarstvu, turizmu, predivnoj Jadranskoj obali, otocima, pametnim mladim naraštajima i treba te kvazi evropljane dovesti ovamo pa neka svoje eure ovdje troše. Svoje proizvode trebamo plasirati u njihove zemlje, tada ćemo se početi lagano uzdizati, zarađivati, a tko pati za školovanjem u nekoj EU državi, moći će si platiti da se tamo školuje.

  • konjina 10.12.2011.

    siva pa zašto si ostavila svoju mamu u ukradenom stanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare