To je to što me zanima!

Nasred zagrebačke Ilice izboden muškarac, drugog su priveli: 'Gosti hotela su se obračunali'

U jutarnjim satima na Badnjak nasred zagrebačke Ilice, točnije Ilica 14, izboden je muškarac. Na mjesto su došle odmah i policija i kola hitne pomoći...
Vidi originalni članak

Danas je u jutarnjim satima nasred zagrebačke Ilice, točnije Ilica 14, izboden muškarac. Na mjesto su došle odmah i policija i kola hitne pomoći. Policija je odmah privela osumnjičenog.

- Ne znamo točno što se dogodilo. Prema informacijama kojima zasad raspolažemo, došlo je do obračuna dva gosta hotela. Recepcionar je samo vidio da jedan od njih izlazi krvav iz lifta i odmah je pozvao policiju koja je odvela drugog gosta. Sada je tu policija i Hitna pomoć pa ćemo nakon očevida znati više - kazali su za RTL.hr u hotelu Heritage.

Svjedoci su nam ispričali kako su vidjeli da policija u lisicama odvodi mlađeg muškarca.

- Čula sam oko 9 veliku buku koja je dopirala s prvog kata hostela, žamor i trčanje. Nisam znala što se događa, a kasnije sam vidjela policiju - ispričala nam je prodavačica iz obližnjeg dućana.

U zagrebačkoj policiji kažu kako se obračun dogodio jutros u 9.10  sati. 

- Jedna osoba je ozlijeđena i pomoć joj je pružena u KBC-u Zagreb, a muškarca kojeg dovodimo u vezu s tim događajem priveli smo na kriminalističko istraživanje - rekli su u PU zagrebačkoj. 

Naknadno smo nazvali i hotel Heritage gdje nam je djelatnik, na engleskom jeziku, rekao da trenutno ne smiju davati nikakve informacije o tome što se dogodilo. 

Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 186

  • Rino 29 26.12.2020.

    Čudno baš, a obojica taman prije nemilog dogadjaja došli sa Zornice!!!!

  • gvagec 25.12.2020.

    Izbodeni nije poštival mjere stožera, ne vidim drugog razloga ....

  • najiram 10 25.12.2020.

    partizani obraćun  oko  plijena...i  stroge  partijske konspiracije...ovih  partizana  sve  više  i  više  iz  šume  se preselili u gradove,...

Komentiraj...
Vidi sve komentare