To je to što me zanima!

Nastavak suđenja: Fimi medija platila fotokopirni stroj za HDZ

Svjedočila je Sunčica Perković iz tvrtke "Studio bonus" koj je za Fimi mediju isporučivala kemijske. Svjedočio je i Siniša Podgoršek (52), direktor "Minolte"
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja Ivi Sanaderu i drugima optuženim da su iz javnih i državnih poduzeća i donacija protuzakonito izvukli desetine milijuna kuna, dio za sebe, a dio za HDZ, danas je na Županijskom sudu u Zagrebu svjedočilo troje svjedoka.

Sunčica Perković (47), djelatnica je tvrtke "Studio bonus", koja je poslovala s Fimi medijom. Za Fimi mediju isporučivali su kemijske olovke, a u jednom slučaju su na seriju olovaka aplicirali natpis "Mladež HDZ-a - snaga naše budućnosti". Ukupna vrijednost poslova bila je 39.000 kuna s PDV-om, a Fimi medija je sve uredno platila.

Siniša Podgoršek (52), direktor "Minolte", tvrtke koja se bavi prodajom i servisiranjem fotokopirnih aparata rekao je kako je Fimi media platila fotokopirni aparat koji su isporučili u središnjicu HDZ-a. Račune za servisiranje aparata i potrošnog materijala slali su Fimi mediji koja ih je uredno plaćala. 

Krešimira Rendulić (33) vlasnica je "Event studija" i radila je više eventa po narudžbi Fimi medije. Osim za HEP, CKTZ, Proplin i Hrvatske pošte organizirala je i božićni domjenak za HDZ u zagrebačkom Muzeju Mimara.

- Sve fakture dostavljali smo Fimi mediji koja ih je uredno platila. Božićni domjenak bio je skroman, jeo se bakalar - rekla je svjedokinja. Suđenje se nastavlja 19. studenoga.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Pravo Prevaren 07.11.2012.

    Ovo nije istina šta rade.......... šprdaju se....katastrofa.....sve je otišlo u k****......!!!!!!!!!!!!

  • šalunastranu 07.11.2012.

    Dragi moji ovo vam se sad zove zavaravanje protivnika. Sad če iznosit takve trivijalne stvari da če večina Hrvata zaboravit na važne stvari. Jer istini za volju kemiske, eventi idu pod donacije i tu nema nikakve logike o tome raspravljat.

  • FranjoDomanski 07.11.2012.

    Ovo suđenje je sprdaćina, sramota za pravosuđe !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare