To je to što me zanima!

Na kruzeru pronašli tijelo žene, broj poginulih popeo se na 12

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Spasioci su nastavili potragu za nestalima iz kruzera Costa Concordia koji se nasukao na otoku Giglio iako se počeo pomicati. Među nestalima je i curica (5)
Vidi originalni članak

Broj poginulih na Costa Concordiji se povećava. Spasioci su u subotu poslijepodne pronašli 12. tijelo. Navodno je riječ o ženi, javlja Corriere della Sera. Članovi obalne straže pronašli su tijelo na krmi broda. Spasioci će i dalje nastaviti tragati za nestalima kojih je 21. Među njima je i petogodišnja djevojčica. Na kruzeru je još 2500 tona nafte tako da se strahuje od ekološke katastrofe. 

Kapetan kruzera, koji se nalazi u kućnom pritvoru, izjavio je sucima da je odmah obavijestio vlasnike broda o nesreći te negira da je odgađao sa proglašavanjem uzbune i slanje signala za pomoć. Francesca Schettina tereti se za više ubojstava, izazivanje brodoloma i napuštanje kruzera prije nego su putnici bili evakuirani. Iz Costa Cruises tvrde da je Schettino oklijevao sa slanjem SOS signala i evakuacijom putnika te da je sjedištu kompanije slao lažne informacije.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • DarkoV 21.01.2012.

    Imaju cudne kriteje izbora kapetana, valjda jer imaju prevelik broj kruzera i u takvoj prigodi dobivaju priliku takvi ljudi. Taj je dosao do polozaja zapovjednika i odjednom se nasao u raju gdje je sve nacickano, zenske na svakom koraku, bogatstvo, raskos a on kao vrhovni komandant, mali "Bog" koj sve moze. To kad takav lik postane kapetan jest za njega veliki psiholoski sok, mislio je da je "Bog" i stvarno je to postao u ocima nizepozicioniranih , jer o njemu je sve ovisilo, svi su ga slusali, bio je zakon. On se uzivio u tu ulogu i proradio mu je ego, malo vise vina i ta Moldavka blizu njega i eto konacna situacija u kojoj se sve to dogodilo, brod mu se zabio u plicak. Ta kompanija nema nos za ljude i prepoznavanje karakteristika osoblja. Taj se znao provuci kroz brodsku hijerarhiju i postati kapetan.

  • ultraljubicasti 21.01.2012.

    Da sam bar ja bio na tom brodu u trenutku nesreće i preživio naravno,sad bi dobio finu odštetu.

  • brus-li 21.01.2012.

    Velikog Kapetana na Goli otok !!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare