To je to što me zanima!

Suđenje Komšiću: Javnost će biti isključena u dijelu rasprave

Na prethodnim se ročištima također predlagalo isključenje javnosti kako ne bi došlo do povrede prava i privatnosti optuženog, kao i njegove obitelji te obitelji ubijene Kristine
Vidi originalni članak

Odvjetnik Veljko Miljević je odmah na početku današnjeg suđenja predložio da se javnost isključi tijekom ispitivanja vještaka psihijatra, a tome se ne protivi ni tužiteljica. Sutkinja je prihvatila prijedlog te isključila medija s dijela rasprave na kojoj će sudski vještaci, psiholog i psihijatar govoriti o osobnim prilikama okrivljenog. 

Na posljednjem ročištu svjedočile su sudska vještakinja Ines Gmajnički koja je ustvrdila da je Komšić u noći ubojstva konzumirao marihuanu ili hašiš, te stručna suradnica Županijskog suda Matea Babić

SUĐENJE KOMŠIĆU Svjedočenje: Komšić je dnevno pušio 3-4 jointa, uzimao kokain

Njen prijedlog da se Komšiću sudi kao odrasloj osobi bio je najznačajniji dio posljednjeg ročišta. Takvo suđenje značilo bi da mu prijeti kazna i do 40 godina zatvora. Ukoliko bi mu se sudilo prema Zakonu o sudovima za mladež, maksimalna kazna bi mu bila 10 godina uz mogućnost puštanja na slobodu nakon izdržane tek jedne trećine kazne. 

U ZEMLJI SINKOPE Kako se ponovno ubija Kristina Krupljan i je li ikome to važno?

Na prethodnim ročištima svjedočile su Kristinina i Davidova obitelj. Njegova obitelj je većinu vremena optuživala ubijenu Kristinu da je "izlazila s više muškaraca", a zaključili su da s ona i David imali normalnu vezu (unatoč već prije zabilježenim napadima na Kristinu). 

BAKA UBIJENE KRISTINE: 'Tresem se. Pa kakve veze ima trudnoća, da je tako izmrcvari'

Podsjetimo, Kristina i David bili su u dugogodišnjoj vezi, a nakon prekida je Kristina zatrudnjela s drugim muškarcem. S Davidom je otišla na večeru kako bi mu sve rekla, nakon čega ju je on ubio u njenom auto ispred zgrade u kojoj je stanovala. 

Idi na 24sata

Komentari 127

  • ljubica ljubičica_1 06.03.2018.

    Baš me zanima kako će ovaj monstrum završit.88uboda i ko nije uračunljiv.Moš mislit.Sada će mo vidjet naše sutstvo i veštaka psihijatra.Mada u psihijatr nemam poverenje jer ti sutski veštaci su dosta bogati. Pa me zanima kako ?Ovo je težak ispit za naše sutstvo.Mali je rođeni ubica i opasan za okolinu.Zatvor i to samica.

  • bvalen16 05.03.2018.

    Ako je konzumirao marihuanu (inace poznata u davna vremena kao lula mira) onda zasluzuje troduplu kaznu jer da nije konzumirao istu onda bi bilo 388 uboda a ne 88..lik je debil i mjesto mu je na robiji i to dugogodisnjoj ..pa nije ju ubo 2-3 puta hej 88 uboda?????a pa tip je manijak

  • komilica 05.03.2018.

    Naravno, pa morate ga nekako osloboditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare