To je to što me zanima!

'Fatalna Viki': Pola toga se ne sjećam i više ne znam istinu

U nastavku suđenja na Županijskom sudu u Karlovcu svjedočila je Viktorija Jakuš Mejarec, djevojka koja je navodno bila povod svađi i dvostrukom ubojstvu u Vojniću
Vidi originalni članak

U nastavku suđenja Bošku Šapiću (21) za ubojstvo Alvina Horvatića (23) i Dejana Vučkovića (20) ispred narodnjačkog kluba u Vojniću, na karlovačkom Županijskom sudu svjedočila je Viktorija Jakuš Mejarec, u medijima poznata i kao 'fatalna Viki'.

Iznijela je treću verziju sukoba te rekla da su nju i Šapića napali pokojnik i njegovo društvo. Predsjednik sudskog vijeća Ante Ujević upozorio ju je na razlike u iskazima koje je davala prije, na što mu je ona rekla da je u teškom psihičkom stanju. 

- Sve mi se spetljalo, pola toga se ne sjećam i ne znam više što je istina - rekla je Viktorija (19). 

Na većinu pitanja odgovorila je da se ne sjeća pa čak i na ono je li se u vrijeme veze sa Šapićem viđala i s Alvinom Horvatićem. 

Šapić je zbog ljubomore u studenom prošle godine ispred narodnjačkog kluba Heart u Vojišnici kod Vojnića, nakon kraćeg sukoba, nožem usmrtio dvojicu mladića. Krvoproliće je izazvao trenutak kada je Alvin poljubio i zagrlio svoju bivšu, a tadašnju Šapićevu djevojku, fatalnu Viktoriju. 

Idi na 24sata

Komentari 341

  • glinac 11.07.2014.

    Vezano za nacionalnu mržnju, najbolji primjer je film Remake. evo isječak http://www.youtube.com/watch?v=XX3QEt7p6JU kako smo samo postali neljudi preko noći

  • kormilar 10.07.2014.

    Po fotografijama bi se reklo da se Viki stidi pokazati lice. Ne znam zašto? Pa ona ustvari mora biti ponosna, jer je njena uspješna manipulacija osjećajima rezultirala smrću dvojice mladih ljudi, nečijih sinova. Njihove obitelji više nikad neće imati isti život, jer je najgore roditeljima kad moraju pokopati svoje dijete.

  • Ubananismo 10.07.2014.

    toliko o slobodi govra kd vas , jer istina boli ha , sta ces nije za tebe ovaj posao cini mi se ros

Komentiraj...
Vidi sve komentare