To je to što me zanima!

Nastavnik ide tužitelju, učenik ga optužuje za bludne radnje

Učenik tvrdi da ga je nastavnik prisilio na bludne radnje u zamjenu za prolaznu ocjenu. Tijekom dana bi ga trebali ispitati na Općinskom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Nastavnika iz jedne škole u Dalmaciji, kojeg je učenik prijavio zbog bludnih radnji, predali su pritvorskom nadzorniku i tijekom dana bi ga trebali ispitati na Općinskom državnom odvjetništvu u Splitu, piše Slobodna Dalmacija

Podsjetimo, učenik tvrdi da ga je nastavnik navodno prisilio na bludne radnje za prolaznu ocjenu. Policija provjerava slučaj.



Idi na 24sata

Komentari 7

  • sina-f12 22.12.2012.

    izvadit mu ga iz gača, stavit na panj i CAP...... pa da vidimo dali bi mu to više ikada palo na pamet?????

  • WOMANIZER 21.12.2012.

    ovo su mi budalaštine, znao je on dobro na što je pristao, a taj čin je neka vrs t sponzorstva kojeg rade sponzoruše, samo se ovdje radi o ocjeni, a ne darovima i bezbrižnom žvotu. on je na to pristao i znao je šta radi tako da ne vidim to kao zlostavljanje no postupak treba osuditi jer je jednak onome kao da mu je netko dao novce za istu uslugu! on nije neko malo dijete koje je na to bilo prisiljeno!

  • maarko007 21.12.2012.

    Moj sin je izbačen iz škole jer je djevojčici iz svog razreda dopustio da mu izdrka. Rekoh mu: - "Sine, to je treći put ove godine, ako se ne središ, izgubit ćeš posao učitelja!"

Komentiraj...
Vidi sve komentare