To je to što me zanima!

Nastradao je u borbi: Nabio ga je bik s "plamtećim" rogovima

Snimka koja je nedavno objavljena na YouTubeu navodno je snimljena u Španjolskoj. Muškarac je spas od razjarenog bika potražio na stepenicama
Vidi originalni članak

Mlađeg muškarca nabio je i ozlijedio bik s "plamtećim" rogovima. Snimka koja je nedavno objavljena na YouTubeu navodno je snimljena u Španjolskoj

Muškarac je spas od razjarenog bika potražio na stepenicama. No bik se popeo za njim, nabio ga na rogove i bacio nazad u arenu. Težina ozljeda se ne zna, piše Mirror. 

Godine 2012. bik s "plamtećim" rogovima ubio je muškarca. Biku se na rogove postavlja vosak, a onda se avanturisti "bore" sa životinjom. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • svejedobro 13.07.2015.

    Nije mi ga žao! Gdje su sada borci za prava životinja da ovakvo zlostavljanje životinja u Španjolskoj prekinu? Da je ovo nastalo u Lijepoj našoj dobili bi bukvicu i kazne, a budući da je u pitanju Španjolska to je dio folklora i nema osuđivanja..

  • vajra 13.07.2015.

    Ovakve snimke su cisti dokaz da ljudska rasa i nije bas previse evoluirala u zadnjih par tisuca godina.. stovise, mislim da je idiota svakim danom sve vise i vise na ovoj planeti.

  • 13.07.2015.

    Ne znam što je okrutnije-mučenje bikova ili gledanje istog?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare