To je to što me zanima!

Natjerao djevojku (16) da napiše ugovor o silovanju

Silovatelj je upao u stan 16-godišnjakinje, vezao je, zgrabio za kosu i silovao nekoliko puta. Tada ju je natjerao da napiše kako je pristala na sve
Vidi originalni članak

Serijski silovatelj Nijemac Ronny P. (29) natjerao je 16-godišnju Heike B. da svojom rukom napiše izjavu u kojoj tvrdi da je pristala na silovanje.
- Ovime potvrđujem da sam pristala na seks između mene i gospodina Ronnyja P. te da me nije natjerao na analni, oralni ili vaginalni odnos. Željela sam da me veže i pretuče - stoji u 'ugovoru'. Ronny je Heike silovao samo mjesec dana nakon izlaska iz zatvora, gdje je odsjedio pet i pol godina zatvora za silovanje prijateljice (18), piše Bild. Silovatelj je upao u stan 16-godišnjakinje, vezao je, zgrabio za kosu i silovao nekoliko puta. Držao ju je tako više od pet sati. Nakon što je prestao s mučenjem, posjeo ju je za stol i natjerao da napiše pismo.
- Znam da je gospodin Ronny bio u zatvoru zbog silovanja, ali mene nije briga što je bilo prije - morala je napisati Heike. S obzirom da mu 'ugovor' nije upalio, Ronny se sada brani traumama iz djetinjstva. Sucu je rekao da je u školi uvijek bio najmanji, pa su ga svi tukli. Suđenje mu počinje 3. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bibek 26.02.2009.

    napraviti ga eunuhom pa da ga onda vdimo...

  • piccolo0707 26.02.2009.

    .....eto nema tu pomoći nego doživotni zatvor...govno

  • Zeljk0 26.02.2009.

    pet sati? kako da ne....

Komentiraj...
Vidi sve komentare