To je to što me zanima!

NATO poslao upozorenje Rusiji

Rusija ne smije eskalirati sukob u Ukrajini lažnim tvrdnjama da Kijev planira baciti takozvanu "prljavu bombu", upozorio je šef NATO-a, Jens Stoltenberg
Vidi originalni članak

Rusija će se suočiti s posljedicama ako upotrijebi 'prljavu bombu' ili nuklearno oružje, rekao je glasnogovornik američkog State Departmenta Ned Price u ponedjeljak, dok je glavni tajnik NATO-a odbacio ruske tvrdnje da Ukrajina namjerava koristiti 'prljavu bombu'. 

Rusija ne smije eskalirati sukob u Ukrajini lažnim tvrdnjama da Kijev planira baciti takozvanu "prljavu bombu", upozorio je šef NATO-a, Jens Stoltenberg.

'PRLJAVA BOMBA' Rusija: Treba zaustaviti gnjusan zločin! Cijeli plan Ukrajine ćemo iznijet vijeću sigurnosti UN-a

-NATO saveznici odbacuju ovu optužbu. Rusija je ne smije koristiti kao izgovor za eskalaciju. Ostajemo čvrsti u našoj podršci Ukrajini -  napisao je na Twitteru te istaknuo kako je razgovarao s šefom Pentagona Lloydom Austinom i britanskim ministrom obrane Benom Wallaceom.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • franjo plemeniti 666 26.10.2022.

    Amerika i potpora Židova i to velika žele rat u Evropi kako bi zavladali u svemu

  • Poželjan 26.10.2022.

    Samo ameri smiju bacati atomske bombe. Dokazano.

  • dominmat 25.10.2022.

    u 246 godina postojanja SAD u svom tom razdoblju NISU RATOVALE sa (samo) 33 države svijeta. Sa samo TRIDESET I TRI DRŽAVE. Treba li ovome komentar? I oni se usuđuju nešto spočitavati Rusiji????

Komentiraj...
Vidi sve komentare