To je to što me zanima!

NATO pritišće Gadafija, preko dana raketirali njegovu zgradu

Petu noć zaredom NATO-ve snage gađale su zgradu libijskog vođe Moamera Gadafija. Kažu kako na taj način žele izvršiti pritisak na njega ne bi li on odstupio
Vidi originalni članak

Zrakoplovi NATO-a u noći na petak ponovno su raketirali uporišta zgradu libijskog pukovnika Moamera Gadafija. Ovoga puta meta su bile stražarnice, koje su srušili uzduž zidova kompleksa Bab al-Azizije. To je bila peta noć zaredom da je NATO napao uporište Gadafija. Nakon noćnog napada uslijedio je i onaj po danu, piše Guardian. NATO-ve snage na taj način želepojačati pritisak na libijskog vođu kako bi napokon odstupio. Poslijepodne je u Tripoliju odjeknula snažna eksplozija, no još nema informacija o tome što se točno zbilo. Glasnogovornik NATO-a rekao je da je dnevnim napadom gađano "skladište vozila 600 do 800 metara istočno od Gadafijeva šatorskog privatnog prostora. To nije dio glavnoga Gadafijeva kompleksa", dodaje se u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Nesvrstani_1 29.05.2011.

    E jebi ga Gadafi, tebe proglasiše zločinci veći od tebe zločincem!

  • Superteška 29.05.2011.

    Što kažu, gdje se sada vode borbe, tko ugrožava i ubija civile? To nije nikada bilo bitno, cilj je i dalje protivno rezoluciji UN - ubiti Gadafija i postaviti marionetu koja će predati resurse.

  • stari mudrac 28.05.2011.

    svaki dan mu raketiraju stožer, a zidari nakon toga zazidaju novi! isti dan!

Komentiraj...
Vidi sve komentare