To je to što me zanima!

Navijač dobio kaznenu prijavu: Policajca je udario u glavu...

Na nesreću, jedno dijete je u tom metežu stradalo od suzavca, što je dodatno dolilo ulje na goruću situaciju na Gradskom stadionu. No, ubrzo su se strasti stišale
Vidi originalni članak

Subotnji neredi navijača NK Varteksa na Gradskom stadionu u Koprivnici, kojom je prilikom intervenirala i policija, u nedjelju su dobili i epilog u kaznenoj prijavi protiv 48-godišnjeg muškarca koji je napao policajca, priopćeno je iz koprivničke policije. Podsjećamo da je uoči utakmice 3. HNL – Istok između NK Varteksa iz Varaždina protiv domaće Koprivnice doputovao veći broj navijača koji se baš i nisu iskazali sportskim ponašanjem tako da je policija intervenirala uporabom suzavca kako mi smirila uzavrele strasti.

NEREDI U KOPRIVNICI Užas u 3. HNL: Stradalo dijete nakon sukoba navijača i policije

Na nesreću, jedno dijete je u tom metežu stradalo od suzavca, što je dodatno dolilo ulje na goruću situaciju na Gradskom stadionu. No, ubrzo su se strasti stišale, a policija je privela šestoricu „navijača“, među kojima je i 48-godišnji „zaljubljenik“ u nogomet, koji, ne samo da je bio u grupi napadača, koji su povlačili policajca za odoru, već ga je udario u glavu. On je po dovršenju kriminalističkog istraživanja dobio kaznenu prijavu zbog napada na službenu osobu. U navlačenju i maltretiranju policajca sudjelovali su, kako stoji u priopćenju, uz „vlasnika“  kaznene prijave i njegovi pomagači u dobi od 27, 29, 31, 34, 43 godine. Na kraju je sve ipak završilo u civiliziranijem tonu, a i rezultat od 2:2 je donekle smirio strasti.  

Idi na 24sata

Komentari 14

  • božanstvena_komedija 23.04.2018.

    Uz „vlasnika“ kaznene prijave "muškarca" od 48 g.i njegovi pomagači u dobi od 27, 29, 31, 34, 43 godine ??? Kako se radilo o tekmi, izgleda da nije bilo još jedne prikladne glave koja bi se bavila tim područjem ili još nisu dorasli tako složenim situacijama., bit potrebna još koja godinica da dečkići odrastu :)))

  • toby 22.04.2018.

    Gdje je ona stara dobra " Milicija "

  • branko99 22.04.2018.

    Znaci drot je dobil jack pot po tamburi

Komentiraj...
Vidi sve komentare