To je to što me zanima!

Navijaču se metak zaglavio u penisu u sukobu na Kosovu

Liječnici kažu kako navijač Partizana nije životno ugrožen. Metak je ušao kroz stražnjicu i ostao u penisu. U sukobu s kosovskom policijom ozlijeđeno je 20 ljudi
Vidi originalni članak

U sukobu navijača Partizana i Kosovske policije u četvrtak ujutro ozlijeđeno je 20 ljudi. Njih devet zadržali su u bolnici zbog prostrjelnih rana. Najgore je prošao jedan mladić kojemu se metak zaglavio u penisu, piše Alo. Metak mu je ušao kroz stražnjicu i zaustavio se u penisu. Liječnici u bolnici kažu kako je nastradali navijač van životne opasnosti. 

Podsjetimo, navijači Partizana autobusom su u četvrtak krenuli u Gazimestan na proslavu Vidovdana. Vozač autobusa ispričao je kako je kosovska policija tražila dokument za kosovsko osiguranje. Obzirom da oni to nisu imali kosovski policajci na graničnom prijelazu Merdare zatražili su ih da ih prate kako ne bi bilo incidenata. 

- Čim su navijači shvatili da nisu u Gazimestanu počelo je vrijeđanje koje je ubrzo preraslo u fizički sukob. Kosovski policajci su nas provocirali cijelo vrijeme i pendrecima lupali po autobusu - tvrdi vozač iz Srbije. 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • someral 01.07.2012.

    zasto se nebi pisalo o zanimljivostima iz srbije ko i svake druge zemlje?

  • Mihajlovic 30.06.2012.

    Pozdrav Grobarima !

  • apocalypsedude 30.06.2012.

    to mora bolit' u p.m.

Komentiraj...
Vidi sve komentare