To je to što me zanima!

'Ne bih stao na čelo povorke ponosa, ja sam demokršćanin'

Aleksandru Stankoviću je rekao da ne bi stao na čelo gay pridea, i da Kosor razvija kult ličnosti i vozika se po Njemačkoj i govori o svom programu na račun HDZ-a...
Vidi originalni članak

Neka se na čelo gay pridea stavi netko iz lijeve opcije, ja sam demokršćanin i ne možete od mene očekivat da učinim tako nešto, rekao je Darko Milinović u Nedjeljom u 2. No odmah potom pojasnio je kako širi toleranciju prema drugima i drukčijima, uključujući i gay populaciju.

Kandidat za predsjednika HDZ-a ispričao je da se u prvo vrijeme nakon Sanaderova odlaska s Jadrankom Kosor moglo normalno surađivati. No nakon mjesec dana, premijerka je izjavila da je “zajahala konja i sigurno drži uzde u svojim rukama”, nakon čega se sve promijenilo. Jadranka Kosor tad je počela graditi kult ličnosti u stranci, čemu po Milinovićevu mišljenju nema nikakvog opravdanja. 

- Kad bi danas čak i Franjo Tuđman poželio strankom vladati na onaj način, to više ne bi bilo moguće - rekao je Milinović. 

Pojasnio je kako mu smeta što Jadranka Kosor o trošku stranke putuje u Njemačku i tamo govori o svom programu, a niti jednom drugom kandidatu ta opcija nije ponuđena. U kampanji za predsjednika stranke potrošit će do 150.000 kuna. Ukoliko pobijedi na izborima, ne kani izbacivati Šeksa i Kosor, ali Pašalića ne bi primio nazad u stranku. 

Idi na 24sata

Komentari 138

  • dulama1 15.04.2012.

    I GOSPODIN FRANJO SE OKREČE U GROBU,KAD VIDI TKO MU VODI I TKO ČE MU VODITI STRANKU KOJU JE ON OSNOVAO.USTANI FRANJO!!!!!!

  • liliana 30.03.2012.

    Bravo Milinoviću,dosta mi je više tih gay parada i njihovih isticanja.Svoj nedostatak žele prikazati kao prednost i nešto uzvišeno.Ljudi nije me briga što ste gay,ali ostavite nas na miru.Ne zanima me vaš seksualni život.

  • Marinkovich 29.03.2012.

    povoljno iznajmljujem grobnicu na duže vrijeme@

Komentiraj...
Vidi sve komentare