To je to što me zanima!

'Ne bojimo se suda, Dorijanu ćemo biti savršeni roditelji'

Jutro nakon slavlja: U sitne jutarnje sate na svadbi Mateje i Stanka je zasvirala i harmonika. Sad ih čekaju uređivanje kuće, razgovor za posao i borba sa sudom
Vidi originalni članak

Ova noć nam je bila posebna, konačno smo se probudili kao muž i žena, veseli su bili Stanko (21) i Mateja (17) Židov dan nakon njihova vjenčanja. Na svadbi se okupilo 30-ak članova obitelji i bliskih prijatelja koji su slavili do dva sata u noći. Svi se nadaju da će ovime biti kraj njihovoj drami u kojoj su se sa danima skrivali sa sinčićem Dorijanom od socijalnih radnika i policije u Koprivnici kako im ne bi oduzeli dijete. Sina su im htjeli udomiti jer su roditelji živjeli u teškim uvjetima.

- Feštali smo uz glazbu sa Youtubea, a pod kraj je Stankova sestrična Marina uzela harmoniku i zasvirala podravske narodne - otkrila je Mateja. Stanko kaže da ih sad čeka uređivanje kuće, razgovori za posao te sud na kojem će dokazati da su sposobni brinuti se za Dorijana. Kažu da se toga ne boje.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • lolaZg 07.11.2011.

    50 % socijalnih radnika u HR su blago rečeno kriminalci :(

  • deathsnipe11 07.11.2011.

    Hebes drzavu koja ljudima otima dijecu pustite njih na miru i pobrini te se za ovu drzavu kako treba meni da netko ide uzet tako dijete nebi njih dragi bog vise naso!

  • marcelina 07.11.2011.

    i šta je ovaj 25-godišnjak zavodio maloljetnicu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare