To je to što me zanima!

Ne bojte se! Osječki pirati neće vas oteti nego voziti po gradu

Za karnevalske dane osječki GPP 'maskirao' je i tramvaj koji je postao 'piratski brod'. Svi koji se maskiraju u pirate moći će se družiti s kapetanom i Zvončicom
Vidi originalni članak

Od subote Osijekom u tramvaju preuređenom kao brod putuju samo – pirati! Naime, osječki Gradski prijevoz putnika (GPP) za ovogodišnje karnevalske dane omogućio je svima koji se maskiraju u pirate krstarenje osječkim ulicama 'pravim piratskim brodom' i to u društvu piratskog kapetana i Zvončice.

- Akciju smo nazvali 'Ako nemate brod – niste pirat' i očekujemo jako velik odaziv Osječana. Za Božić smo, primjerice, organizirali Božićni tramvaj kojim se vozilo 4500 djece i 2000 njihovih roditelja. A pirata će, sigurno, biti još i više. Svu djecu koja dođu na naš piratski brod mi ćemo fotografirati, a 100 najboljih ćemo uvrstiti u prigodni katalog - objašnjava Igor Medić, direktor GPP-a. 

U GPP-u su za djecu dnevno osigurali četiri 'krstarenja', i to u 16, 17, 18 i 19 sati, a vožnja košta koliko i karta za javni prijevoz. 

Vozaču tramvaja, koji će imati ulogu  prvog časnika broda, bit će dovoljno pokazati i butru (pokaznu kartu). U GPP-u upozoravaju da se svaki maskirani odmetnik ili odmetnica mora prijaviti za piratsko krstarenje, jer je broj mjesta na brodu ograničen.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_139303 11.02.2012.

    Predobro izgleda....bit će gužve, već vidim.

  • dac11 11.02.2012.

    Stvarno super ideja... svaka cast onome ko se toga sjetio :)

  • djchaky985 11.02.2012.

    "Lega" svaka cast ovo moze samo u OS!

Komentiraj...
Vidi sve komentare