To je to što me zanima!

'Ne dolazi u obzir da mi u stranku uđe Ivo Sanader'

Željko Kerum izjavio je da dvije jake hrvatske stranke koje su vladale Hrvatskom imaju mnogo političara koji puno pričaju, ali su im djela loša
Vidi originalni članak

Splitskog gradonačelnika Željka Keruma upitali su bi li učlanio Ivu Sanadera u svoju Hrvatsku građansku stranku. Kerum je istog trena odgvorio kako u HGS ne primaju one s manjim ovlastima i kako ne dolazi u obzir da Sanader bude u njegovoj stranci. Splitski gradonačelnik Željko Kerum dodao je da dvije jake stranke koje su vladale Hrvatskom imaju političare koji puno pričaju, ali su im djela loša, prenosi net.hr. Prema Kerumovim riječima, najveći neprijatelji su mediji.

'ISPOD 200 MILIJUNA EURA NE PRODAJEM TRGOVINE'
Željko Kerum rekao je kako ispod 200 milijuna eura neće prodati svoj trgovački lanac. U slučaju da se ne postigne ta cijena u veljači će Kerum otvoriti nove trgovine, piše Slobodna Dalmacija. Splitski gradonačelnik nije želio otkriti strategiju razvoja njegova trgovačkog carstva.
- Radnici u mojim trgovinama su zaštićeni i ništa im se loše neće dogoditi, čak ni ako se prdao trgovački lanav Kerum- zaključio je Željko Kerum.

ŽELJO KERUM ĆE PRODAVATI TRGOVINE ZBOG SVOJE FANI

Idi na 24sata

Komentari 14

  • sanja4 06.01.2010.

    šta je sad njemu.? biče se ušmrka!!!!!

  • drug Kardelj 06.01.2010.

    he he kakav grad takav i gradonačelnik.....takva i stranka......za lovu češ ti njega itekako dobro primit.......

  • drug Tito_1 06.01.2010.

    pa ti si Kerume luzer za drIvu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare