To je to što me zanima!

Ne ljuti se: Crna Gora prepisala Jokićevu kurikularnu reformu

Boris Jokić Jutarnjem je rekao kako je sramotna činjenica da od rezultata stručnog, kreativnog i hrabrog rada više od 500 ljudi, djeca i mladi u Hrvatskoj nemaju koristi.
Vidi originalni članak

Podudarnost hrvatskog i crnogorskog plana primjetila je učiteljica Ljiljana Hanžek, koje je i sama sudjelovala u kreiranju dokumenta. Od riječi do riječi prepisali su program za predmet tjelesna kultura.

Autor kurikuluma Boris Jokić Jutarnjem je rekao kako je sramotna činjenica da od rezultata stručnog, kreativnog i hrabrog rada više od 500 hrvatskih učitelja, odgojitelja, ravnatelja, stručnih suradnika i znanstvenika djeca i mladi u Hrvatskoj nemaju koristi.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • Gadus 23.08.2017.

    Ipak treba priznati da je taj kurikulum dobra stvar kad ga drugi prepisuju. Da ne valja, ne bi ga ni pogledali.

  • kokaza10 23.08.2017.

    Ma ne sekiraj se Jokiću...uskoro kurikularna neće ni trebati, djeca masovno odlaze za Njemačku i ostale zemlje. Ovaj tjedan samo otišlo je 3 obitelji mojih poznanika iz susjedstva 6 djece ukupno od 4-6 godina, 6 visokoobrazovanih roditelja i 2 bake. Za 10 god. škole će se zatvarati, neće imati tko u njih.

  • Zmar116 23.08.2017.

    Blago Crnogorcima,otarasili su se bratskog zagrljaja iz Beograda te više ne moraju više plačati reket od 25% PDV-a na prihod od turizma ..Na 40 eura zarađenih od turizma 10 eura su morali davati bivšoj pohlepnoj metropoli..A od ostalih 30 eura opet im je Beograd uzimao 25 %..Tako da bi Crnogorac od 40 eura za dnevnu cijenu apartmana u konaćnici dobivao manje od 20 eura..A sve drugo bi išlo u metropolu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare