To je to što me zanima!

'Ne miješamo se, obveza nam je brinuti se o Hrvatima u BiH'

Premijerka je podsjetila kako je ustavna obveza brinuti se o Hrvatima iz BiH te da se to ne može nazvati miješanjem u unutarnja pitanja susjedne države...
Vidi originalni članak

Jadranka Kosor rekla je kako Vlada želi da se u BiH poštuje politička volja svih triju naroda. Dogovarala se s predsjednikovim uredom o zajedničkoj izjavi nakon što su konstituirani Dom naroda parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine u nepotpunom sazivu i izabran zabran predsjednik Federacije i vlada, ali bez sudjelovanja dvaju bosansko-hercegovačkih HDZ-a. Kosor je dodala kako to nije miješanje u unutarnja pitanja susjeda već je naša ustavna obveza brinuti se za Hrvate iz BiH, piše HRT. Novu vladu BiH, koja je u petak preuzela dužnost, Vladu čine ministri iz Socijaldemokratske partije, Stranke demokratske akcije, Hrvatske stranke prava i Narodne stranke Radom za boljitak. 

Izvorni tekst pročitajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • ngalov12 20.03.2011.

    ni hdz ni sdp nisu za vodit državu.treba osnovat stranku mladih ljudi.glasat za hdz i sdp to nisu promjene,to je vožnja po kružnom toku.

  • Kokolo_1 20.03.2011.

    Nakenjali ste Bosance u Hrvatsku ti i tvoj prvi predsjednik,daješ im novce,moje,naše.a mi rikavamo u Hrvatskoj.Jebala te i sve zagovornike toga,takva politika!

  • ngalov12 20.03.2011.

    kosorica- pa ko da ti više vjeruje iznevjerila si sanadera rekla si kud ivo tud i ja .pa što ne odeš onda k njemu ili u remetinec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare