To je to što me zanima!

Ne može bez njih: Pobijedili su vodu i spasili njegove ljubimce

Otkako je s vodenom bujicom Hasan Halilović napustio Gunju nije prestao misliti na svoje ljubimce. Na tavanu su ostale dvije argentinske doge, štenad i koker španijel
Vidi originalni članak

Otkako je u nedjelju pred podivljalom vodenom bujicom napustio Gunju, Hasan Halilović (51) nije prestao misliti na svoje ljubimce.

Na tavanu kuće ostale su argentinske doge Dona i Paša, sedmero štenadi te koker španijel Rex. S njim su u utorak akciju spašavanja krenuli i vjerni prijatelji Vjekoslav Stefankov i Samir Peljto.

- Do Gunje su nas u utorak dovezli u čamcu GSS-a, a onda smo se prebacili u neki plastični koji smo našli usput. Veslali smo do moje kuće, a psi su me čekali gdje sam ih ostavio - govori Hasan. 

Uz tri svoja psa, sa sobom su iz Gunje doveli pasa, mačke i kokoš, a pronašli su i iz kaveza pustili više od 200 golubova. Njihovi prijatelji nisu mogli doći do njih, pa su morali prenoćiti u Gunji.

- Bili smo mokri do pasa i smrznuti - rekao je Vjekoslav. Imali su samo jednu jaknu, pa su se naizmjence grijali. Tek ih je u srijedu iz Gunje spasila vojska.

>>> Ekskluzivno: Transkripti poziva iz pakla. Otkrijte što se stvarno dogodilo u Slavoniji samo uz Express koji je u prodaji od petka 23. svibnja

Idi na 24sata

Komentari 24

  • marica-maca 28.05.2014.

    Dirljiva priča.

  • VlatkaMaybin 23.05.2014.

    Svaka cast! Bravo!! Prelijepa prica

  • _petra_ 23.05.2014.

    i ja bi tako :)))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare