To je to što me zanima!

Ne može sam: Damiru Borasu savjetnica pridržavala kišobran

Na početku priloga koji je objavio HRT vidi se Damir Boras uz kojeg ide prof. Sandra Karamar i cijelo vrijeme mu pridržava kišobran kako ne bi pokisao
Vidi originalni članak

Povjerenstvo, čiji je član i rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras, radi na izmjenama Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju. Iako je taj zakon potrebno mijenjati, za oko zapinje činjenica da predviđene promjene zakona idu izravno na ruku Damiru Borasu i njegovu ostanku na mjestu rektora i nakon što navrši 70 godina.

Prijedlog izmjena vidjela je i bivša prorektorica Sveučilišta u Zagrebu, profesorica Blaženka Divjak.

"Pogodovanje nekolicini, ali šteta sustavu i Hrvatskoj u cjelini. Najveći dio promjena radi se da bi se pojedinci mogli zadržati duže u sustavu", kaže Divjak.

HRT je u utorak u emisiji Hrvatska uživo objavio prilog na tu temu, gdje se na samom početku vidi Damir Boras tijekom posjeta delegacije Rektoratu. Pozornost posebno privlači činjenica da rektoru kišobran drži žena. Štoviše, nosačica kišobrana je ni manje ni više nego prof. Sandra Kramar, stručna savjetnica za protokol i organizaciju javnih događanja iz Ureda za odnose s javnošću Sveučilišta u Zagrebu.

Nije Boras jedini kojem žena mora pridržavati kišobran. U sličnoj situaciji snimljen je i ministar državne imovine Goran Marić prilikom predaje kandidacijskih lista u Sisku.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Zmar116 11.05.2017.

    U Jugoslaviji nisi smio pitati za nacionalnost,a sad u Hrvatskoj ne smiješ pitati za regionalnu pripadnost..Odakle si tko si i što si...A u tome je ključ razumijevanja hrvatskog ćorsokaka u kojem smo se našli...

  • Eva Maras 10.05.2017.

    To su "ugledni znanstvenici", fali još samo ˇˇ ˇakademikˇzna se koji.

  • škver 10.05.2017.

    Koliko brige za mlade!! Mladi ustanite i recite stop!!! U mirovinu svi neka idu sukladno Zakonu do 65. godina i mladima ustupe radna mjesta!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare