To je to što me zanima!

'Ne možemo ni zamisliti kako je obitelji stradale Tajane (20)'

Kad su došli do mosta iznad rijeke Lonje, izgubio je kontrolu nad vozilom i zaletio se u metalnu ogradu. Djevojka i dva mladića uspjeli su se izvući iz automobila. Tajana je bila u nesvijesti...
Vidi originalni članak

Nismo se čuli sa sinom i ne puštaju ga doma, ali ovo je tragedija za sve. Oni su svi jako mladi i ne možemo ni zamisliti kako je njezinoj obitelji, rekao je u šoku Tomislavov otac.

Dva mladića su se družili s Tajanom i njezinom prijateljicom L. Š. Parovi su izašli u provod u nedjelju u Ivanić Gradu.

Nakon izlaska, oko 5.40 sati, krenuli su doma. Tomislav je razvozio sve kad se dogodila tragedija. Kad su došli do mosta iznad rijeke Lonje, izgubio je kontrolu nad vozilom i zaletio se u metalnu ogradu. Djevojka i dva mladića uspjeli su se izvući iz automobila. Tajana je bila u nesvijesti.

Nakon dolaska vatrogasaca, koji su je izvukli, Hitna pomoć ju je odvezla u Kliničku bolnicu Dubrava u Zagrebu. Nakon hitne operacije preminula je u 8 sati ujutro u bolnici.

Njezini roditelji nisu mogli komentirati događaj, a sprovod je u utorak u Ivanić Gradu. Susjedi su nam rekli kako je Tajana bila dobrodušna i sretna osoba te da joj je obitelj jako puno značila.

Prijatelji su Tomislavovim roditeljima rekli kako su se parovi već dulje družili i izlazili.

- Žao nam je i djevojke i njezine obitelji, ali i Tomislava - izjavio je Tomislavov stric.

Tomislavovi susjedi su potvrdili kako je uvijek bio pristojan, ali je u posljednje vrijeme često izlazio. Inače je po struci automehaničar, tako da jako dobro poznaje automobile.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • merida_1 12.12.2016.

    Još jedan "provod",jaki ti provod s ovim pijanim debilima ali ove curke nikako da utuve u glavu da ove alkose treba debelo izbjegavat,kao da su sa Marsa.

  • DjuroPoliklinika 07.12.2016.

    Što novinar hoće reći da mehanićari nikada nepiju da oni znaju kako kontrolirati vozilo u pijanom i umornom stanju nakon ko zna ćega gladan ,dehidriran od alkohola nenaspavan svakome se može desiti nesreća ali 24 sata biti budan i alkoholiziran razvozit cure dosta su i te cure krive ako mogu to reći možda glupo od mene možda nisu imale za tasksi ali grške se dešavaju svima nema veze dali si profesionalac ako si u stanju neuraćunjivosti tj.u takvom stanju kakvom je barem da naući nešto iz toga ako ništa drugo može 100 godina biti u zatvoru roditelji neće vratit djete .POČIVALA U MIRU BOŽJEM .SUĆUT OBITELJI

  • schwantz 06.12.2016.

    njegovog oca najviše brine zašto njegovog sina, UBOICU, ne puštaju doma..... haloooooo, koji je to bolesnik. samo ga je za njegovog sina briga.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare