To je to što me zanima!

'Ne možete u nedogled davati proizvod ispod njegove cijene'

HEP navodno traži poskupljenje struje od 22 posto, a cijena bi trebala ići gore od 1. svibnja. Milanović kaže da se moramo u hodu prilagođavati i mijenjati pravila igre
Vidi originalni članak

Najavu potpredsjednika Vlade Radimira Čačića da će od 1. svibnja poskupjeti struja, komentirao je i premijer Zoran Milanović. 

Rekao je kako je realnost da se struja zadnjih godina prodavala političkom odlukom ispod proizvodne cijene.

 - To se mora promijeniti, ne možete neki proizvod prodavati ispod cijene u nedogled. To smo do sada radili s brodovima. Možemo birati. Ili ćemo korporacije koje se bave tim poslom tjerati u propast pa sanirati novcem svih nas i vas ili ćemo se u hodu prilagođavati i mijenjati pravila igre - kazao je premijer. Dodao je da je zadatak Vlade u jednoj teškoj utakmici osigurati standard onih građana kojima je najteže i ljudima naći posao. 

 - Stvaramo uvjete da se bolje radi i više ulaže te da ljudi vjeruju - kazao je Milanović. 

Kako je javio HTV, HEP je navodno tražio poskupljenje od čak 22 posto. 

Idi na 24sata

Komentari 136

  • dahhmal 23.04.2012.

    Kad naši vrli političari pričaju o cijenama uvijek nas uspoređuju s Eurpom zakaj nas onda sa plaćama i mirovinama ne uspoređujete znate vi intelektualci da su Hrvati potrošili sve trikove kak preživjeti sa minimalnim primanjima prema maksimalnim cijenama.Sramite se došli ste na vlast jer smo imali povjerenju u vas a kak nam to vraćate selekcijom preživljavanja.

  • user_21162 22.04.2012.

    Amandman: "Kao ni vi obećanja"!

  • user_21162 22.04.2012.

    OK, kao što već rekoh cijene i PDV su kao u Švedskoj, plaće su također kao i tamo, ali VAŠE a ne naše!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare