To je to što me zanima!

'Ne namjeravam se ni na koji način angažirati u izborima'

Opet su se, podsjetimo, pojavile špekulacije kako bi Rohatinski mogao biti kandidat HSLS-a za premijera. Guverner HNB-a kaže kako nema političkih ambicija
Vidi originalni članak

Ponukani aktualnim medijskim nagađanjima o mogućem političkom angažmanu guvernera Hrvatske narodne banke Željka Rohatinskog držimo potrebnim podsjetiti na guvernerovu izjavu iz siječnja ove godine u kojoj ističe da nema nikakvih političkih ambicija i da se ni na koji način ne namjerava angažirati u predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, piše u priopćenju Hrvatske narodne banke od srijede. HNB je reagirala nakon što su se opet pojavile špekulacije kako bi HSLS Rohatinskog mogao angažirati u politici te da bi on mogao biti i njihov kandidat za premijera. Rohatinski je u srijedu rekao kako se neće pridružiti nijednoj stranci. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Raziel CRO 25.03.2011.

    Ako se kandidira ja ću prvi glasat za njega, pametan čovjek koji ne lupeta gluposti (bez obzira na govornu manu) i koji stoji s obje noge na zemlji,a kojeg cijene i u svijetu kao stručnjaka...

  • user_72871 24.03.2011.

    Ma ovo su sve same prevare!! Jaca se sastajala s njim nedavno da ga zovne da dođe u HDZ, ovaj odbio! Da bi ona poslje toga izjavila da su njih dvoje suparnici!! Stvarno jadno! Svi znamo da će se on opet na kraju priključit nekoj stranci!

  • Nisam Taj 24.03.2011.

    jako mi je sumnjiva uloga Rohatinskog iako je sad miljenik naroda jer se suprostavio Jadranki Kosor i to ga dize u nebesa ali mnogi zapravo ne razumiju potez oslobadjanja tog silnog novca kao ni ja ali vrijeme ce pokazat da li je isao pomoci Todoricu da otkupi Mercator ili narodu za izlazak iz krize.Uglavnom taj novac necemo dobiti mi narod vec igraci poput Todorica koji ce zaposlit 500-600 ljudi na par mjeseci sa placama do 3000 kuna ali im i podijelit otkaze nakon odredjenog vremena a njemu kapital ostaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare