To je to što me zanima!

Ne odustaje: 'Ovo nije oproštaj jer ja sam zaražena politikom'

Bivša premijerka Jadranka Kosor nije ušla u Sabor. Bila je prva na listi u petoj izbornoj jedinici koalicije Uspješna Hrvatska, a oni su osvojili tek jedan mandat
Vidi originalni članak

U koaliciju Uspješna Hrvatska došla sam na poziv Radimira Čačića. To je bio jedan pokušaj potpuno novog početka. Išla sam bez velike stranke i infrastrukture. Moja kampanja se sastojala od razgovora na lokalnim radio postajama i od razgovora s ljudima na ulici, od vrata do vrata - kazala nam je Jadranka Kosor (62) bivša predsjednica HDZ-a i bivša premijerka koja u novom sazivu Sabora više neće biti ni saborska zastupnica. Naime, koalicija Josipović - Čačić dobila je tek jedan mandat.

 - Treba li mi ovo? Pa da, svatko novo iskustvo je dobro. Ostajem u politici, naći ću prostora da opet ostanem u politici. Zaražena sam politikom i ne mislim odustati. Ovo nije oproštaj ni zbogom politici. Sljedeći izbori su nova prilika - kazala je Jadranka Kosor koja nije htjela reći čime će se sada konkretno baviti osim da će nekako već ostati u politici.

- Što vas toliko interesira što ću ja raditi? Pa koliko je predsjednik Mesić imao godina kad je bio politički najaktivniji? - odgovorila je Kosor na naše pitanje što će sad točno raditi u životu jer više nije ni saborska zastupnica.

Prokomentirala je i svoj odnos s Tomislavom Karamarkom. 

- Lideri ne izbacuju ljude koji su završili pregovore i uveli Hrvatsku u Europsku uniju, Tuđman nikoga nije izbacio - rekla je i dodala da lideri okupljaju i govore iz srca, ne čitaju s blesimetra.

- Razgovarala sam ja svojevremeno i s Progometom jer sam mislila da je dobro da nas dvoje idemo zajedno. On je rekao da Božo Petrov neće sa mnom ni razgovarati jer on ne razgovara s bivšim premijerima - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • izzzy 10.11.2015.

    jaca opet iz paštete..

  • Istaknuti 09.11.2015.

    o majkooo, pa zar ćemo ju morat sačmarom tjeret

  • El Tractor 09.11.2015.

    Javi se kolegi Pahoru da te negdje ubaci u neku shemu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare