To je to što me zanima!

'Ne razmišljam o ostavci, pa nisam ja vozio trajekt'

Ministarstvo prometa je ono u kojem je promet, a u prometu se događaju nesreće. Tražiti da dam ostavku je malo too much, kaže ministar Kalmeta
Vidi originalni članak

Ministar prometa Božidar Kalmeta je, na pitanje misli li podnijeti ostavku zbog nezgode s trajektom 'Tin Ujević', odgovorio da ne misli, jer da to nije njegova odgovornost.
 - Nisam ja odgovoran za svaku nesreću koja se dogodi. Ministarstvo prometa je ono u kojem je promet, a u prometu se događaju nesreće - kazao je Kalmeta, te dodao da nije on vozio brod te da je malo 'too much' zahtijevati od njega ostavku. Naglasio je kako je Ministarstvo postiglo strašne uspjehe posljednjih godina. Komentirao je kako ga čudi zahtjev Udruge zelenih i rekao je da se tako vjerojatno promoviraju, piše Večernji list. Kalmeta je rekao da je istraga o nesreći u Splitu u tijeku te kako je uzrok ljudski faktor. Smatra da posljedice mora snositi onaj tko je odgovoran za nesreću.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • svizac69 23.03.2010.

    Stvar je u tome što je ovaj \"kradezeovac\" odgovoran za niz drugih afera zbog kojih također nije ponudio ostavku (Pa osobni vozač mu je u zatvoru jer je dokazano da je šef kriminalne skupine!!!) Fućka se kalmeti kad ga čuva mama Jaca!

  • Bili Joso 23.03.2010.

    Danas sam vozio auto od Skradina do Šibenika i auto mi je stalo na ulazu u grad. U autu nisam imao dovoljno benzina. Tražim ostavku ministra Kalmete. E pa stvarno smo mi Hrvati velike šaljivčine.

  • sb-ustanik 23.03.2010.

    E sta sve Hrvati nece pokusavati,ostavka covjeka zato sto je tamo neki kreten udario brodom u obalu ,pa vi stvarno niste normalni,govorim s ljudske strane,Kalmeta ili bilo tklo kakve veze imaju s ovim,Bili Joso svaka cast na komentaru,evo i ja sam neki dan vozio auto i kamencic je udario u moju prednju sajbu ,hocu da Kalmeta da ostavku jer sto ce kamencic na autoputu,ostavka.Stvarno svasta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare