To je to što me zanima!

Ne vidi se kako je Trokter pao i tko ga je ozlijedio?

Kamera na maksimirskom stadionu navodno nije snimila tko je bacio topovski udar zbog kojeg je 1. svibnja policajac Kristijan Trokter ostao bez oka
Vidi originalni članak

Kamera na maksimirskom stadionu nije snimila trenutak kada je policajac Kristijan Trokter pao, a niti tko je bacio topovski udar, piše Večernji list. Trokter je, podsjetimo, 1. svibnja na utakmici između Dinama i Hajduka zbog eksplozije tzv. topovskog udara ostao bez oka. Policija je kasnije uhitila Nikicu Marovića (20) kojeg sumnjiče za napad na Troktera. Marović je priznao da je bacao baklje i stolce, što se i vidi na snimkama, ali je nijekao da je bacio projektil koji je ozlijedio policajca. Policija pak tvrdi da se na snimkama 'vidi muškarac bez odjeće koji pali neutvrđenu pirotehničku napravu i baca je prema pripadnicima interventne policije'. Policija u prijavi navodi i da se, pošto je projektil bačen prema policajcima u dnu ekrana, vidi Marović, koji pogledava gdje je naprava eksplodirala. No kako piše Večernji na snimci trenutak bacanja projektila nije uočljiv te se vidi samo ruka koja se diže i spušta, ali se ne vidi da li je to i ruka Nikice Marovića.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nogometas05 05.07.2010.

    Kljucni dokaz koji tog decka moze spasiti trunjenja u zatvoru..nadam se da je tako i da ce iz svega ovoga izaci puno pametniji i shavtiti kakav je debil bio samo bacajuci stolice i ukazivati drugima da to niposto ne cine!

  • Obelix31 05.07.2010.

    terbamo konačno uvesti drastične kazne za ovakve divljake, za početak neka idu na 5 godina u zatvor, nije bitno vidi li se na kameri ili ne-bio si tamo, snosi odgovornosti. Za godinu, dvije kada dovoljan broj divljaka bude u zatvoru onda će se valjda naučiti pameti. Čovjek je ostao bez oka radi nekog kretena, ajme da se to dogodilo nekome meni poznatom bilo bi mrtvih!

  • aurora73 05.07.2010.

    Bitno da su posorali pol naroda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare