To je to što me zanima!

Ne želi živjeti s roditeljima već i dalje sa svojom otmičarkom

JAR: Zephany Nurse oteta je u rodilištu. Njezinu su je roditelji našli nakon gotovo 19 godina. Otmičarka koja ju je odgajala kao svoju kćer je osuđena. No Zephany želi i dalje živjeti s njom
Vidi originalni članak

Zephany Nurse (19) oteta je iz rodilišta. Žena koja ju je otela odgajala ju je kao svoju kćer. Nakon 18 godina biološki roditelji pronašli su Zephany, a otmičarka je uhićena i sudili su joj. No Zephany ne želi živjeti sa biološkim roditeljima nego i dalje živi kod muža svoje otmičarke. 

Celeste Nurse (37) iz Južnoafričke Republike ležala je u bolničkom krevetu nakon carskog reza kada je u sobu ušla žena odjevena kao medicinska sestra. Otela je bebu. 

Celeste je u međuvremenu rodila troje djece. Rastala se, pobijedila rak i opet se udala. Zephany nije nikada zaboravila. Tražila ju je i svake je godine slavila njezin rođendan. Kći Cassidy išla je u školu s djevojkom koja je bila slična Zephany. Postale su i najbolje prijateljice. Čak su i stanovale u blizini. Celeste je posumnjala da bi ta djevojka mogla biti njezina Zephany. Celsete je istraživala i kada je prikupila dovoljno podataka o djevojci obratila se vlastima i tražila je DNK analizu koja je pokazala da je djevojka zaista Zephany.

Žena (51) koja je Zephany otela kao bebu osuđena je nedavno na deset godina zatvora. No Zephany ne želi živjeti sa svojim biološkim roditeljima već želi ostati sa ženom koju smatra svojom majkom. Trenutno živi s njezinim suprugom. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ッi シ 26.08.2016.

    sta se cudite navikla isto u Hrvatskoj politicari vas hebu svaki 4 godine za redom I opet birate njih...

  • CoolRi 26.08.2016.

    Stara prica 15 dana !!!

  • nikluk20 26.08.2016.

    bolest se zove stockholm sindrom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare