To je to što me zanima!

"Ne želim da mi govorite da sam lijep i pametan..."

Ministar Primorac najavio je kako će poslati svoje ljude na teren, u obilazak svih škola kako bi upoznao probleme učenika i pokušao ih riješiti
Vidi originalni članak

Ponosan sam na ovu generaciju ljudi! Razmišljaju svojom glavom. Pokazali su kako znaju biti daleko ozbiljniji nego mi odrasli, rekao je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Dragan Primorac, u zagrebačkoj Klasičnoj gimnaziji. Predstavnici srednjoškolaca Hrvatske ministru su uručili papir s prvim zahtjevima za promjenom u polaganju državne mature. Tijekom cijele konferencije Primorac je pažljivo zapisivao bilješke o tome što su srednjoškolci govorili. Ministar se ispričao svim učenicima zbog dosadašnjih propusta njegovog kabineta. Obećao je poslati svoje ljude na teren, u obilazak škola kako bi saznao sve poteškoće koji učenici imaju.
- Ne želim da mi govorite da sam pametan i lijep, želim istinu - poručio je svojim savjetnicima.
Najavio je državnu maturu 2010. godine potpuno prilagođenu srednjoškolskim mogućnostima.
Srednjoškolci, koordinatori prosvjeda koji je bio u ponedjeljak, naglasili su kako njihov bunt nema veze sa stranačkim opredjeljenjem.
- Zašto bi se mi dizali za neku stranku kad nitko nije spomenuo naše probleme prije ovog prosvjeda - rekla je Rafaela Tripalo, učenica Opće gimnazije Virovitica. Također, spomenuli su kako su ih studenti pitali da im pomognu organizirati vlastiti prosvjed, onaj protiv bolonjskog procesa.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • smuc 03.05.2008.

    Niste znali čovjek je fenomen taj je prohodal sa šest mjeseci zato kaj je tak ružan da ga nitko nije htio na ruke.

  • classic 03.05.2008.

    Ministar Primorac je cekao tolko vremena da prode da bi oni izasli na teren, ocito nije bio sposoban do sad nista poduzeti.

  • krizantema 03.05.2008.

    .....nikad mu nitko nije spominjao probleme u skolstvu,covjek jadan svim silama pokusao saznat,al su se svi savjetnici(koliko ih ima?) dogovorili i sustavno ga ubjedjivali da je lijep i pametan.izgleda jedino u sto su ga uspjeli ubjedit je da je bezgrijesan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare