To je to što me zanima!

Drama u Dubravi: Medicinska sestra došla u KB s pitonom

Medicinska sestra došla je u KB Dubrava u četvrtak s kraljevskim pitonom u košari. Pokazala ga je drugoj medicinskoj sestri. Otad se ženi i zmiji gubi svaki trag...
Vidi originalni članak

Kraljevski piton koji se u noći s četvrtka na petak pojavio u jednoj od ordinacija KB Dubrava izazvao je paniku među osobljem i pacijentima. 

Kako piše Jutarnji list u četvrtak oko 23 sata medicinska sestra je ušetala u bolnicu s drvenom košarom u ruci. Prošla je pored porte te nastavila prema prostoriji u kojoj su joj bile kolegice. Drugu medicinsku sestru je upitala zna li što ima u košari, a potom podigla poklopac.

Jedna od doktorica, koja je svjedočila događaju, rekla je da se sestra sva u šoku počela tresti, a zatim urlati po bolnici i tražiti pomoć. Izjurila je iz prostorije i otrčala do dežurnog liječnika i redara. Od tog trenutka vlasnici gmaza se gubi svaki trag. Da bude još gore, još se ne zna je li i zmija napustila bolnicu.

I dok u policiji, koja je zaprimila dojavu o događaju, kažu kako je vlasnica zmije pacijentica, dio medicinskog osoblja otkrio je da je riječ o jednoj medicinskoj sestri. Ona navodno živi s dečkom s kojim se te večeri gadno posvađala te je, iz samo njoj poznatih razloga, došla sa zmijom u bolnicu. 

Marko Banić, sanacijski upravitelj bolnice, potvrdio je da je zmiju donijela djelatnica koja se sada nalazi na bolovanju te da će protiv nje biti podnesena stegovna mjera.

Idi na 24sata

Komentari 155

  • Lydi5 09.07.2014.

    Zašto je policija bila pozvana? Zar su mislili da bi ta sestra/doktorica pustila pitona da gmiže po bolnici? Zar je na glasu kao neurančunljiva?

  • Amg 08.07.2014.

    ne bu taj piton dugo preživil u dubravi, pogotovo oko nopve bolnice. a tko bi doktorici rado pokazal pitona nek lupi plus. ko lupi minus gay!!!

  • bbbdado 08.07.2014.

    Možda ju je donijela samo pokazat ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare