To je to što me zanima!

Ne znaju tko je kriv za smrt mlade pješakinje

Sudski vještaci rekonstruirali su nesreću u Zagrebu u kojoj je poginula pješakinja Ivana Nekić (25). Nesreću je izazvao Danijel Palić
Vidi originalni članak

Sudski vještaci u ponedjeljak su pokušali utvrditi je li 31. listopada 2006. Danijel Palić izazvao nesreću pokušavajući skrenuti u zabranjeni smjer te koliko je brzo vozio Vinko Begić kad je BMW-om naletio na osam pješaka. Poginula je Ivana Nekić (25). Palić, kojeg je policija kazneno prijavila, tvrdi da nije kriv. Rekonstrukciju je otežalo to što je policija prije očevida uklonila aute. Sud je utvrdio gdje je Ivana stajala kad je ozlijeđena, da se BMW zaustavio nakon 20-ak metara, no njegovu brzinu znat će kroz 15 dana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ingrund 06.11.2007.

    Postovani novinari, ja sam bio prisutan na krizanju 2 sata nakon nesrece kad su policajci tog bahatog tipa DANIJELA PALIĆA pustili da ode s polupanim autom i to preko pune crte, pri tome psujuci na ostale sudionike prometa, i to nakon sto je skrivio nesrecu sa smrtnm ishodom. S takvim bahatimponasanjem UVJEREN SAM da takva osoba je sposobna godinu dana LAGATI da nije kriv. Velika je odgovornost na VAMA MOVINARIMA da pomognete da PRAVDA POBIJEDI i DA SE ISTINA SAZNA.. I.

Komentiraj...
Vidi sve komentare