To je to što me zanima!

Neće ih teretiti za smrt čovjeka koji je pomogao njihovoj žrtvi

Zagreb: Tužiteljstvo je odustalo od optužbe braće Borisa i Marija Delonge za nehajno izazivanje smrti Kinezova tasta Mirka Bratića, koji ga je branio od napada
Vidi originalni članak

U ponedjeljak će zagrebački sud donijeti nepravomoćnu presudu braći Borisu i Mariju Delongi, koje terete za rasistički napad na Kineza Ling Chena lani u kolovozu. 

Tužiteljstvo je odustalo od optužbe za nehajno izazivanje smrti Kinezova tasta Mirka Bratića, koji ga je branio od napada. Vještak je utvrdio da je Bratić bio teški srčani bolesnik koji je preživio nekoliko srčanih udara.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • mikki39 13.01.2011.

    sramota kakvo sudstvo imamo....to potiče na daljni i sve veći kriminal.....pola sudaca su kriminalci

  • papagajii 13.01.2011.

    a da je kinez njiha izdeveto ,dobijo bi garant 20 godina zatvora ,a oni izazvali smrt covjeka i na slobodi su ,svaka cast

  • ultraljubicasta torta 13.01.2011.

    Dok god su odvjetnici (bivši suci) jači od tužitelja (lovom, znanjem, vezama..) živjet ćemo u kriminalom okupiranoj Državi. Suštinski su ovi momci "pomogli" čovjeku da umre a formalno, ko mu je kriv što je imao nekoliko infarkta. Katastrofa od rezona, sudstva, Države. Sledeća vijest je da su braća ponovo skockala nekog srčanog bolesnika....i tako redom. Strašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare