To je to što me zanima!

'Neće me zaplašiti tužbama ni napadima, ja zastupam vas...'

Rekao samo da je Marić bio svjestan problema i problema faktoringa jer ga je na to upozoravala HANFA. Što se onda dogodilo? Izgubio je živce i prijeti tužbom, kaže Maras...
Vidi originalni članak

Saborski zastupnik SDP-a Gordan Maras obratio se građanima preko Facebooka i to u obliku videa:

- Jučer sam doživio neviđen napad, po prvi put u povijesti jedan ministar prijeti tužbom zastupniku koji je za govornicom Sabora izrekao jednu istinu, a to je da je HANFA 2016. godine upozoravala sve sudionike sastanaka Vijeća za financijsku stabilnost na problem faktoringa. To piše u izvješću koje je javno dostupno, rekao je Maras i nastavio:

- Ja sam to sam rekao u sabornici i rekao samo da je Marić bio svjestan tih problema i problema faktoringa jer ga je na to upozoravala HANFA. Što se onda dogodilo? Izgubio je živce i prijeti tužbom, pa neka tuži, nema nikakvih problema. Inače, rekao je da će razmisliti o tome koji su njegovi budući postupci. Moj prijedlog je, i njemu, ali i Plenkoviću, neka dobro razmisli što će napraviti i je l' mu trebaju takvih ministri. Ako ministar razmišlja što napraviti, predlažem mu da podnese ostavku - kaže Maras i objašnjava:

- Riješit će svoje probleme, a i probleme onih koji vide da je čovjek stalno u sukobu interesa. SDP neće odustati od svojih zahtjeva i Povjerenstva za Agrokor. Neće me zaplašiti niti tužbama, niti osobnim napadima. Moj posao je da zastupam vas, a ne Plenkovića, Bačića ili Zdravka Marića - poručio je Maras.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • učo74 19.10.2017.

    Kada ga se Milanović odrekao pokunjio se ko kakav psić... No Bero je ipak mlitavac u odnosu na Zokija pa se ovaj kmet opet uzjogunio. Show me the money koji si dao dok si sjedio u HBORU

  • dahhmal 19.10.2017.

    Ćelavi ti jedino zastupas sebe

  • Arad_1 19.10.2017.

    Sabor postoji da da privid legitimiteta postojecoj vlasti.Kao mi nesto raspravljamo o zakonima u saboru ( a odluka se unaprijed zna).Sve te "rasprave" postoje samo da bi narod mislio da zastupnici nesto rade i da su zasluzili svoje place.Nikakvu svrhu "odlucivanja" njihova glumatanja nemaju.Oni su tu samo da svi dignu ruke i rade ono sta im vlast naredi da bi narod mislio da je "njihov" sabor nesto "odlucio".Sve je to izrezirana predstava i farsa i neistina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare