To je to što me zanima!

'Neću da se išta krije od ljudi, uopće ne sumnjam u pobjedu'

Splitski liječnici koji o Opari skrbe još od vikenda, kad je zbog vrtoglavice i glavobolje hospitaliziran, odlučili su ga poslati u Zagreb na terapiju super preciznim gama zračenjem...
Vidi originalni članak

Neću da se išta krije od ljudi. Uopće ne sumnjam u pobjedu, poručio je iz bolničkog kreveta splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara. Vijest o zloćudnom tumoru koji je metastazirao na mozak saznao je u ponedjeljak.

Splitski liječnici koji o Opari skrbe još od vikenda, kad je zbog vrtoglavice i glavobolje hospitaliziran, odlučili su ga poslati u Zagreb na terapiju super preciznim gama zračenjem. Takozvani ‘Gamma knife’ je uređaj koji postoji samo u KBC-u Zagreb, a služi za vrlo precizno zračenje odabranih prostora u lubanjskoj šupljini. Ubija tumorske stanice, a istodobno štedi zdravo tkivo.

- Dobro sam. Ovo što je medijima rekao prof. dr. Jurić vrlo je šturo. Ovo smatram samo jednom preprekom u životu koju ću prijeći, kao i mnoge do sada. Zahvaljujem svima na brizi te na porukama i riječima podrške - rekao je Andro Krstulović Opara za Slobodnu Dalmaciju.

Iako su bili ljuti politički protivnici, želju za što bržim oporavkom Opari je uputio i Željko Kerum, i to preko svoje Hrvatske građanske stranke.

- Našem gradonačelniku i koalicijskom partneru želimo što brži oporavak. Imamo još mnogo zajedničkog posla za boljitak grada - stoji u kratkom priopćenju koje potpisuje Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Kila kruha kila perija 01.02.2018.

    Meni nije jasno ili ljudi nisu upuceni? U Sv Nedelji ima klinika koja obavlja radio kirurgiju sa strojevima koji su 3 ljestvice iznad gama noza.

  • GIRIGARI 25.01.2018.

    Opara, kao čovjeku skidm kapu pred tvojim stavom nakon objave bolesti. To ne mogu ne poštivati. Pozitivan stav kada je najteže odlika je "velikih ljudi". Uistinu ti želim oporavak, ne da bi nastavio biti gradonačelnik. To si prerastao već da bi kao takav bio s nama i sa svojima bližnjima, naravno.

  • amrvac 25.01.2018.

    Puno uspjeha u liječenju i brzi oporavak

Komentiraj...
Vidi sve komentare