To je to što me zanima!

Neću dozvoliti promatrače na provjeri potpisa za Istanbulsku

To je jedna procedura koja mora biti transparentna. Upravo smo pred sklapanjem ugovora, dobili smo ponudu od tvrtke koja će to raditi za nas. Mi imamo četiri milijuna Hrvata koji bi htjeli to promatrati, rekao je ministar
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče... 

Ministar uprave Lovro Kuščević poručio je u četvrtak kako pri provjeri potpisa za raspisivanje referenduma o otkazivanju Istanbulske konvencije te promjeni izbornog sustava neće dozvoliti promatrače kako su to zahtijevale dvije građanske inicijative. 

- Mi smo dogovorili u Saboru preuzimanje tog dijela. To je jedna procedura koja mora biti transparentna. Upravo smo pred sklapanjem ugovora, dobili smo ponudu od tvrtke koja će to raditi za nas. Mi imamo četiri milijuna Hrvata koji bi htjeli to promatrati. Imamo tih 400.000 koji su zainteresirani da referendum prođe - poručio je Kuščević.

Naglasio je kako će postupak provjere potpisa biti maksimalno transparentan. 

- U sigurnosnim sobama, pod video nadzorom, zabranjen unos mobitela. Tu nema govora da se išta može zloupotrijebiti - pojasnio je dodavši kako bi proces mogao biti gotov unutar mjesec dana. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • NEO 23 31.08.2018.

    Dolhe zapadne vridnosti dolhe zapad!!!

  • NEO 23 31.08.2018.

    Lazirat ce reci ce da nisu prikupljeni potpisi

  • jožek2 31.08.2018.

    Ma tko to smije kontrolirati i promatrati što hdz i taj lik kuščević rade?

Komentiraj...
Vidi sve komentare