To je to što me zanima!

'Neću zbog tebe popušiti k....u i ležati 40 godina'

Armend Musli (31) i Vittorio Vukdedović (34) od 2007. godine optužuju jedan drugoga za ubojstvo Jure Bajde (22), sina direktora Petrola u Sloveniji
Vidi originalni članak

Armend Musliu (31), optužen za otmicu i ubojstvo mladog Slovenca Jure Bajde (22), sina direktora slovenskog Petrola, u lipnju 2007., žestoko se posvađao sa suoptuženikom Vittoriom Vukdedovićem (34) nakon što je ovaj u petak na zagrebačkom Županijskom sudu iznio svoju obranu.
- Armend mi je rekao da su ubili Bajdu. Kako i na koji način, ne znam. Rekao mi je da su ga on i još jedna osoba čuvali, da ga je ubio netko tko ga je čuvao i da je to bilo nehotice - kazao je Vukdedović. Tvrdio je inače da mu je Bajda bio prijatelj, a činjenicu da nije zvao policiju nakon što je doznao za njegovo ubojstvo, objasnio je strahom od Muslijua.
Suočavanje dvojice optuženika, koji od početka procesa za ubojstvo Bajde terete jedan drugog, trajalo je sat vremena.
- Ova obrana od početka do kraja je jedna patološka laž.Znam da ga ni ti ni ja nismo ubili. Istražnom sucu si rekao da sam ja član albanske mafije, da me se bojiš. Ako znaš tko ga je ubio, reci. Ja bih rekao, majke mi moje. Uostalom, di je otkupnina, pa ne ubija se čovjek tek tako - kazao je Musliu.
- Neću zbog tebe popušiti jednu veliku k.... i zbog tebe ležati 40 godina. Ja sam prošao detektor laži, a ti nisi - uzvratio mu je Vukdedović.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_29428 23.05.2009.

    Ovaj albanac i talijan(pola srbin) dobit će što su zaslužili ma koliko jedan drugog optuživali. p.s. admine jel sad ovo ok , pazio sam kako ću se izražavati ;-)

  • user_29428 23.05.2009.

    Admine šta me izbriše?!?!!? Albanija na Albanskom, Republika e Shqipërise ... narod Šiptari (tako oni sebe zovu.. MI kažemo Albanci)? ako nekom kažeš da je talijančina to je isto kao da nekom kažeš Hrvatina... ja mislim da to nije uvreda :-)) p.s. Boresky to isto napisa a osta... :-)))

  • user_29428 23.05.2009.

    @@@boresky ... Armend i Vittorio ..možda si mislio na šiptare i talijančine(digiće) ?!?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare