To je to što me zanima!

Nedozvoljeno glisirali na manje od 300 m od obale: Policija je kaznila 22 stranca, a ovo je cifra

U prekršajima je zatečeno deset državljana Njemačke, četiri državljana Slovenije, tri državljana Mađarske, po dva državljana Austrije i Italije te jedan državljanin Poljske...
Vidi originalni članak

Od prošlog ponedjeljka, 17. srpnja do danas, policijski službenici Postaje pomorske policije Rijeka pojačano su provodili nadzor na moru u cilju ostvarivanja veće sigurnosti kako nautičara, tako i plivača te svih ostalih sudionika u moru, javlja Policijska uprava primorsko-goranska. 

Kod tunela Učka Pazinska policija ulovila ženu (23) u automobilu koji je ukrala

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Pomorskog zakonika pomorska policija novčano je sankcionirala 22 strana državljana.
Spomenuti nautičari su zatečeni u počinjenju prekršaja nedozvoljenog glisiranja na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale u akvatoriju otoka Krka, Lošinja i Raba, javlja policija. 
 
U prekršajima je zatečeno deset državljana Njemačke, četiri državljana Slovenije, tri državljana Mađarske, po dva državljana Austrije i Italije te jedan državljanin Poljske. Svi navedeni prekršitelji su novčano kažnjeni prema odredbama Pomorskog zakonika.

PROVALNICI SU U PRITVORU Mladići pokušali opljačkati kuću u Koprivnici: Štefa (76) pokušali vezati, Joža (80) ih je otjerao
 
- Pozivamo i ovim putem nautičare i ostale sudionike na moru na pridržavanje odredbi ne samo Pomorskog zakonika već i drugih propisa bitnih za sigurnost na moru. Podsjećamo, nautičarima nije dozvoljeno glisiranje na udaljenosti manjoj od 300 metara, kupačima je dozvoljeno plivanje  do ograde uređene plaže ili 100 metara od obale prirodne plaže, a ronioci na propisan način moraju označiti mjesto zarona - kažu iz policije. 

Kazna za nedozvoljeno glisiranje je 400 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare