To je to što me zanima!

Negoduju: Pred Kujundžićev stožer postavili su autodrom

Prostorije stožera su u središtu grada. Tu se održavaju božićno-novogodišnje predstave i postavljen je autodrom čija konstrukcija otežava ulaz u stožer
Vidi originalni članak

Izborni stožer predsjedničkog kandidata Milana Kujundžiću u Sisku prosvjeduje zbog postavljenog autodroma pred prostorijama izbornog stožera.

Prostorije stožera su u najužem središtu grada. Kako se tu ujedno održavaju božićno-novogodišnje predstave, postavljen je autodrom čija metalna konstrukcija otežava ulaz u prostorije Kujundžićeva stožera u koji se i inače ne može prići automobilom. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • ribomanijak 28.12.2014.

    Mislim da svako treba raditi i zaraditi pa tako i ovi jadni porezni obveznici koji su po ovoj zimi i hladnoći samo pokušali zaraditi kruh svoj svagdašnji postavivši autodrom i uveličati blagdane !!! Eto prvi kiks prije izbora !!!

  • JureDejanović 24.12.2014.

    A kojih li komentara bože mili, neznam da li su svi ludi i blesavi komentatori samo na ovom portalu ili su i na drugima ,ma što li vi jadnici imate reći doktoru Kujundžiću ma niti jedan od vas mu ni do koljena mu nije,u ovoj ludoj nazovi državi se izgleda štuju samo Gay populacija ,razna Celebriti sranja tipa Sevke i zaštitari životinja od kojih se djeca usput rečeno niti u jednom parku ne mogu igrati od izmeta ,svaki narod zaslužuje vlast kakvu ima i poklopite se po ušima i ne komentirajte

  • Dimas 24.12.2014.

    Ovaj ljakse udara po nostalgijom za NDH, ali ne nudi nikakve konkretne poruke. Samo generalizacije koje bi i u Sjevernoj Koreji bili nazadne. Ej, čak ga ni Karamarko ne želi u svojoj stranci. Stvarno razmislite malo o tome, Tomislav Karamarko ne smatra ovog tip prikladnog za HDZ.

Komentiraj...
Vidi sve komentare